By CSID: cât poţi slăbi pe săptămână fără să te îmbolnăveşti? VIDEO

Vara, suntem tentaţi să apelăm la diete drastice, deşi sper că ştim până la această oră cât sunt de periculoase pentru organism. Pe lângă faptul că nu vom obţine un corp tonifiat, cu proporţii optime de muşchi şi grăsime, aşa cum am putea obţine după sport şi regim alimentar echilibrat, ne putem trezi şi cu probleme grave de sănătate.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Vara, suntem tentaţi să apelăm la diete drastice, deşi ştim până la această oră cât sunt de periculoase pentru organism. Pe lângă faptul că nu vom obţine un corp tonifiat, cu proporţii optime de muşchi şi grăsime, aşa cum am putea obţine după sport şi regim alimentar echilibrat, ne putem trezi şi cu probleme grave de sănătate.

După discuţia cu Irina Reisler, care a slăbit acum câţiva ani 50 de kilograme, mi s-a confirmat încă o dată ceea ce ştiam: dietele ţinute fără o supraveghere medicală şi fără discernământ ne pot face mai mult rău decât bine!

În plus, am aflat încă o dată numărul magic al kilogramelor pe care le putem slăbi săptămânal fără probleme!

Make up: Valentina Ionescu

Hair: Irina Valeria, Tribute Salon by George Soare

Mulţumim www.thenestproject.ro!

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult