10 întrebări esenţiale despre nutriţie – Ce sunt aminoacizii, enzimele şi antioxidanţii? VIDEO by CSID episodul 2

Cristi Mărgărit, consultant de fitness şi nutriţie, ne oferă câteva informaţii despre aminoacizi, enzime şi antioxidanţi.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Continuăm mini serialul nostru dedicat nutriţiei şi celor mai importante întrebări care îi frământă pe cei care vor să adopte un stil de viaţă sănătos sau vor să slăbească. Aşa că în episodul al doilea, Cristi Mărgărit, consultant de fitness şi nutriţie, ne oferă câteva informaţii despre aminoacizi, enzime şi antioxidanţi.

Aceştia sunt termeni vehiculaţi deseori în recomandările care vizează o dietă echilibrată. Şi există o serie de beneficii ale unui aport echilibrat de aminoacizi, enzime şi antioxidanţi. Pentru a ne bucura de ele, trebuie să consumăm alimentele care conţin cantităţi optime din aceste elemente.

Ce recomandări are Cristi Mărgărit în privinţa aportului de aminoacizi, enzime şi antioxidanţi, aflaţi din materialul video!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult