Un păr frumos zi de zi

Podoaba capilară este în centrul preocupărilor de interes major. Orice reprezentantă a sexului frumos ştie cât de important este acest aspect.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Un păr frumos zi de zi

Podoaba capilară este în centrul preocupărilor de interes major. Orice reprezentantă a sexului frumos ştie cât de important este acest aspect. Pe lângă o coafură în trend, o culoare de top, sănătatea firului de păr este primordială.

Căci un păr frumos, este un păr sănătos. De aceea hairstyliştii atrag atenţia nu doar asupra produselor de styling folosite, ci şi a instrumentelor de hair styling ce pot produce un adevărat dezastru pentru păr dacă nu sunt de calitate şi corect întrebuinţate.

Se merge pe principiul – achiziţionarea unui produs profesional utilizat în salon durează în timp, nu afectează structura firului de păr şi se dovedeşte a fi o investiţie profitabilă.

Sursa: ediţia tipărită a revistei Ce se întâmplă, doctore?

 

 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân