Cum „citeşte” un bărbat în ochii femeii

Dacă femeia se uită în jos şi îşi plimbă privirea, este un semn că îl place pe „cuceritor”.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cum

Ali Campbell, autorul best-seller-ului „More than just sex” (Mai mult decât sex), susţine că a „decodat” mesajele secrete transmise de privirile femeii, informează Gandul.info.

Conform lui Campbell, primele 45 de secunde după ce un bărbat se uită la o femeie sunt esenţiale: privirea acesteia indică dacă îl place sau nu. Expertul în relaţii spune că, dacă femeia se uită în jos şi îşi plimbă privirea, este un semn că îl place pe „cuceritor”.

Pe de altă parte, dacă femeia evită privirea timp de câteva secunde sau zeci de secunde, după care îl priveşte pe bărbat fix în ochi, este din nou un semn că e interesată.

Dacă, în schimb, mută imediat privirea, înseamnă că nu este interesată, contrar credinţei populare.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”