Vedete caraghioase la Premiile Emmy

Un eveniment de covor roşu nu înseamnă doar perfecţiune. Vedetele care de obicei pozează fără cusur mai fac şi câte o glumă, câte o gafă, câte o mişcare nelalocul ei.
  • Publicat:
Vedete caraghioase la Premiile Emmy

Un eveniment de covor roşu nu înseamnă doar perfecţiune. Vedetele care de obicei pozează fără cusur mai fac şi câte o glumă, câte o gafă, câte o mişcare nelalocul ei.

Fie că au dezvăluit mai mult decât ar fi trebuit, fie că au fost surprinse înainte să ia „poziţia de poză”, cu mâinile în şolduri, celebrităţile le-au oferit câteva instantanee savuroase fotografilor prezenţi la gală.

Foto alăturat: Jim Parsons şi Zooey Deschanel


Superb îmbrăcată într-o singură culoare din cap până-n picioare, Heidi Klum s-a pregătit pentru o poziţie a la Angelina Jolie, însă nu i-a ieşit! Rezultatul e unul de-a dreptul hilar.



Nicole Kidman s-a tot pregătit, şi-a tot aranjat părul, a omis antiperspirantul foarte vizibil la axilă şi, în final, a păşit pe covorul roşu, alături de soţul ei, Keith Urban. Numai că au intrat fix când poza Zooey Deschanel. Politicoasă şi în acelaşi timp puţin încurcată de situaţie, tânăra i-a poftit… lângă ea.

Din seria celor care au intrat unii în faţa altora pe covorul roşu ar mai fi:

trioul Alec Baldwin, Ellen Degeneres şi Portia de Rossi, cei doi „bărbaţi” mimând o strângere de mână, sub privirea galeşă a doamnei Portia…

… dar şi trioul vesel  Jeremy Davies, Leslie Mann şi Judd Apatow

Julia Louis-Dreyfus (centru), câştigătoarea premiului Emmy pentru cea mai bună actriţă în rol principal într-un serial de comedie primeşte ultimele retuşuri înainte de discurs de la Stephen Colbert, cel ce i-a înmânat premiul. Pus pe şotii, celebrul om de televiziune s-a gândit să-i aranjeze cştigătoarei rochia.

Kevin Costner nici că putea fi mai masculin decât atât! Sub acoperirea unei perechi de ochelari de soare, actorul priveşte şmechereşte decolteul soţiei sale, Christine Baumgartner. Rezultatul? Priviţi-i şliţul! E sau nu erecţie???

CIteşte şi: Nicole Kidman nu are oglindă? Vezi cum s-a făcut de râs la Premiile Emmy

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Cuba Gooding Jr., la dezintoxicare
Cuba Gooding Jr., la dezintoxicare
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân