Sylvester Stallone amendat pentru că a speriat liliecii

  • Publicat:
  • Actualizat:
Sylvester Stallone amendat pentru că a speriat liliecii

Actorul Sylvester Stallone a fost amendat cu suma de 5.100 de euro pentru că a tulburat liniştea unei colonii de lilieci, aflaţi în plină hibernare, într-o peşteră din Bulgaria, informează voici.fr. citata de Mediafax.

Incidentul a avut loc în timp ce acesta filma nişte scene pentru partea a doua a seriei „Eroi de sacrificiu/ The Expendables 2″, în peştera Devetashka, din Bulgaria.

Mii de lilieci se aflau acolo în hibernare, animalele fiind o specie protejată în Bulgaria.

Asociaţiile ecologiste din Bulgaria l-au dat în judecată pe actor, pentru că filmările au avut loc într-o zonă protejată.

Filmul „Eroi de sacrificiu 2”, lansat în vara acestui an, îi aduce din nou împreună pe cei mai tari eroi de acţiune ai tuturor timpurilor – Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger şi mulţi alţii.

Actorul, regizorul şi producătorul de film Sylvester Stallone a devenit cunoscut cu roluri în filme de acţiune precum cele din seriile „Rocky” şi „Rambo”.
În anii ’80, „Sly”, aşa cum este numit în presă, a fost unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”