Serban Huidu, implicat intr-un accident in urma caruia 2 persoane au murit, iar alte 5 au fost ranite

2 persoane au murit, iar alte 5 au fost ranite intr-un accident petrecut duminica, la intrarea in localitatea brasoveana Timisul de Sus.
  • Publicat:
Serban Huidu, implicat intr-un accident in urma caruia 2 persoane au murit, iar alte 5 au fost ranite
Serban Huidu a provocat un accident grav in urma caruia 2 persoane au murit, iar alte 5 au fost ranite

2 persoane au murit, iar alte 5 au fost ranite intr-un accident petrecut duminica, la intrarea in localitatea brasoveana Timisul de Sus. Autorul accidentului este nimeni altul decat Serban Huidu, prezentatorul Prima TV, care a pierdut controlul masinii sale si a intrat pe contrasens, izbind frontal un Logan care circula regulamentar, potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Brasov, citat de Mediafax.

Accidentul s-a petrecut duminica, in jurul orei 11.55, pe cand realizatorul TV se afla la volanul masinii sale, un Mercedes de teren, cu sotia, cei doi copii si bona acestora. Pentru ca nu a adaptat viteza la conditiile de trafic, Huidu a intrat pe contrasens izbind o Dacia Logan in care se aflau 3 persoane. In urma impactului, soferul si persoana din dreapta sa au murit pe loc, iar o a treia persoana aflata in masina a ajuns in stare grava la spital cu traumatisme toracice si craniene si hemoragie interna. Acesta a fost operat si se afla in coma indusa.

De asemenea, carcotasul a fost supus unui examen CT avand in vedere ca in decembrie anul trecut a suferit un accident grav la ski, in Austria. Sotia acestuia a suferit si ea o fractura de glezna si doua coaste rupte, iar cei doi copii, in varsta de 2 si 4 ani, au fost si ei supusi examenului CT. Micutii se pare ca sunt in stare de soc, iar unul dintre ei a suferit un traumatism cerebral. Bona copiilor a suferit traumatisme usoare.

Serban Huidu avea alcoolemie zero la momentul accidentului si, potrivit propriei declaratii, „nu-si da seama ce s-a intamplat” in momentul acela.

In urmatoarea perioada se va desfasura o ancheta pentru a se stabili cu exactitate care era viteza cu care rulau cele doua masini si daca medicul curant al lui Huidu si-a dat acceptul pentru ca acesta sa sofeze, avand in vedere ca in 2010 a suferit un traumatism cranio-cerebral deosebit de grav. Daca va fi gasit vinovad de ucidere din culpa, realizatorul risca o pedeapsa intre 2 si 7 ani de inchisoare.

Pana atunci, Serban Huidu va ramane la Spitalul Judetean Brasov pentru investigatii, urmand sa fie dus la audieri la Politie atunci cand vor decide medicii, a anuntat Politia Brasov.

Sursa: Mediafax.ro

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân