Romeo Beckham – la doar 10 ani e starul noii colecţii Burberry

Fără îndoială, familia Beckham este posh! Romeo, fiul mijlociu în vârstă de 10 ani, a devnit imaginea colecţiei Burberry primăvară/vară 2013.
  • Publicat:
Romeo Beckham - la doar 10 ani e starul noii colecţii Burberry

Fără îndoială, familia Beckham este posh! Romeo, fiul mijlociu în vârstă de 10 ani, a devenit imaginea colecţiei Burberry primăvară/vară 2013.

Cu toate că este încă un copil, Romeo a intrat deja în câmpul muncii. Şi nu oricum!  Christopher Bailey, directorul de creaţie al casei Burberry a explicat: „campania din acest sezon scoate la lumină energia contagioasă a unui tânăr uimitor. Ne-am distrat mult la sesiunile foto şi cred că acest lucru reiese din fotografiile realizate, fotografii care reflectă cu adevărat spiritul colecţiei”.  

Romeo este obişnuit cu apariţiile publice, ultima de acest fel fiind la începutul acestei săptămâni când a păşit alături de Victoria Beckham, David şi ceilalţi fraţi ai săi pe covorul roşu la premiera musicalului „Viva Forever”. Toată partea masculină a familiei a purtat ţinute Burberry.

De altfel, pasiunea lui Romeo pentru modă a fost remarcată şi de către mama acestuia, un guru în domeniu. Victoria a declarat recent, citată de femalefirst.co.uk: „Lui Romeo îi place să se implice în apariţiile sale, îi place să poarte costum, pălărie. E un adevărat pasionat de modă”.

Citeşte şi: Fetelor, va plac barbatii pensati? David Beckham isi „aranjeaza” regulat sprancenele!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân