Robbie Williams le cere fanilor sugestii pentru numele copilului său

Cântăreţul britanic Robbie Williams va deveni tată pentru prima dată în a doua jumătate a acestui an şi le-a cerut fanilor să îl ajute să aleagă un nume pentru copilul său.
  • Publicat:
Robbie Williams le cere fanilor sugestii pentru numele copilului său

Cântăreţul britanic Robbie Williams va deveni tată pentru prima dată în a doua jumătate a acestui an şi le-a cerut fanilor să îl ajute să aleagă un nume pentru copilul său,informează MEDIAFAX.

Artistul britanic a anunţat, vineri, printr-un mesaj postat pe blogul său, că soţia sa, Ayda Field, este însărcinată cu primul copil al cuplului.

Potrivit presei britanice, bebeluşul va fi o fetiţă, iar Robbie şi Ayda intenţionează să îi dea numele Roberta. Cântăreţul a negat, însă, aceste zvonuri şi le-a cerut fanilor să îi trimită sugestii cu nume de bebeluşi.

„Salut, prieteni. Sunt copleşit de numărul mare al urărilor de bine primite de la voi. Fiţi binecuvântaţi! Trebuie să vă informez că noi nu ştim încă dacă va fi băieţel sau fetiţă. Nu am ales încă un nume. Poate că voi puteţi să ne trimiteţi câteva idei cu nume de fetiţe sau băieţi”, a scris cântăreţul pe blogul său.

Sursa: MEDIAFAX

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”