Penelope Cruz – superbă în Calendarul Campari 2013 (FOTO)

Un nou calendar extravagant şi pasional, realizat de data aceasta de către brandul Campari, având-o protagonistă pe focoasa Penelope Cruz.
  • Publicat:
Penelope Cruz - superbă în Calendarul Campari 2013 (FOTO)

Un nou calendar extravagant şi pasional, realizat de data aceasta de către brandul Campari, având-o protagonistă pe focoasa Penelope Cruz.

Calendarul Campari 2013 are ca temă centrală “superstiţiile”, ilustrate grandios de Penelope Cruz şi surprinse cu fler de către Kristian Schuller.

Protagonista Calendarului Campari 2013 este frumoasa actriţă Penelope Cruz, distinsă cu premiul Oscar pentru rolul din „Vicky Cristina Barcelona”, în timp ce Kristian Schuller este fotograful parizian, născut în România care a realizat imagistica încărcată de mister a iconicului calendar.

Penelope  este cel mai recent star al artisticului Calendar Campari, alaturându-se astfel vedetelor care au ilustrat ediţiile anterioare ale calendarului, printre care se numără Salma Hayek, Eva Mendes, Jessica Alba şi Milla Jovovich.

Purtand o varietate de splendide rochii rosii incadescente si pantofi de la cele mai renumite case de moda, cum ar fi Monique Lhuillier si Salvadore Feragamo, precum si bijuterii de la Chopard, Penelope sfideaza fiecare superstitie si straluceste in fiecare fotografie.

“M-am simtit cu adevarat bine in rolul principal al Calendarului Campari 2013, am gasit tema superstitiilor extrem de provocatoare si stimulanta. A fost o placere sa lucrez cu o echipa atat de talentata si profesionista, in mod special cu Kristian Schuller, fotograful calendarului, intrucat ii apreciez munca cu adevarat. In calitate de actrita, adesea trebuie sa portretizez “inexplicabilul” si aceasta sedinta foto nu a diferit. Am creat un personaj, care sa potretizeze o atitudine puternica, pozitiva, care sa patrunda esenta fiecarei superstitii si sa spulbere miturile, promovand siguranta”, a declarat Penelope.

Citeşte continuarea pe one.ro.
 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir - Redactor
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân