Lady Gaga indeamna tinerele sa nu se grabeasca cu sexul intr-o relatie

Cantareata Lady Gaga considera ca sexul nu este un act lipsit de importanta si isi doreste ca tinerele sa stie ca isi pot “onora corpul” asteptand o perioada de timp, inainte sa faca acest pas intr-o relatie.
  • Publicat:
Lady Gaga indeamna tinerele sa nu se grabeasca cu sexul intr-o relatie
Lady Gaga indeamna tinerele sa nu se graeasca cu sexul intr-o relatie

Cantareata Lady Gaga considera ca sexul nu este un act lipsit de importanta si isi doreste ca tinerele sa stie ca isi pot „onora corpul” asteptand o perioada de timp, inainte sa faca acest pas intr-o relatie.

„Sper ca tinerele stiu ca sexul inca este ceva important si nu fac asta prea devreme. Daca isi doresc sa fie curtate o vreme inainte, este minunat si frumos, iar un barbat respecta mai mult o femeie care isi onoreaza corpul. Eu asa sunt”, a spus Gaga.

Citeste si: Poate va era dor: Lady Gaga vorbeste despre creativitate si vagin

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”