Lady Gaga, fara machiaj. Ai fi recunoscut-o?

A socat prin tinute extravagante, acum vrea sa socheze prin... naturalete. Daca pana mai ieri, Lady Gaga aparea numai cu machiaje haute-couture, mai noi, vedeta in varsta de 25 de ani a pozat fara machiaj pentru revista Harper's Bazaar.
  • Publicat:
Lady Gaga, fara machiaj. Ai fi recunoscut-o?
Lady Gaga, fara machiaj. Iti place cum arata naturala?

A socat prin tinute extravagante, acum vrea sa socheze prin… naturalete. Daca pana mai ieri, Lady Gaga aparea numai cu machiaje haute-couture, mai noi, vedeta in varsta de 25 de ani a pozat fara machiaj pentru revista Harper’s Bazaar.

„Chiar daca port mult machiaj sau nu port machiaj deloc, sunt intotdeauna aceeasi persoana in interior”, a declarat artista, citata de Mediafax.

Sursa: Mediafax.ro

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”