Lady Gaga, eclipsată de propria mamă

Lady Gaga şi mama ei, Cynthia Germanota, au acceptat să apară împreună în emisiunea lui Oprah Winfrey.
  • Publicat:
Lady Gaga, eclipsată de propria mamă

Lady Gaga şi mama ei, Cynthia Germanota, au acceptat să apară împreună în emisiunea lui Oprah Winfrey. Din pricina machiajului bătrânicios, cântareaţa a fost eclipsată de departe de propria mamă care arată, din câte se pare, mai bine decât fiica!

Filmările au fost realizate în apartamentul din New York unde Lady Gaga, pe numele său real Stefani Germanota, a crescut alături de părinţi şi de sora ei, Natali.

Mama artistei, Cynthia Germanota, a recunoscut că la început a fost şocată de apariţiile excentrice ale fiicei ei, atât în videoclipuri, cât şi e scenă şi în viaţa de zi cu zi: „Eu şi tatăl ei am zis iniţial că îi lipseşte o doagă!”.

Citeşte şi: Lady Gaga, fara machiaj. Ai fi recunoscut-o?

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”