Katy Perry a apelat la Rihanna ca sa uite de divort

Jenata de toata situatia iscata dupa anuntul divortului, cantareata Katy Perry nu a indraznit sa-si sune parintii - care au fost impotriva sotului ei, Russel Brand, de la bun inceput, ci a sunat-o pe buna ei prietena Rihanna, cerandu-i ajutorul sa depaseasca momentul.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Katy Perry a apelat la Rihanna ca sa uite de divort
Katy perry a apelat la Rihanna ca sa uite de divort

Jenata de toata situatia iscata dupa anuntul divortului, cantareata Katy Perry nu a indraznit sa-si sune parintii – care au fost impotriva sotului ei, Russel Brand, de la bun inceput, ci a sunat-o pe buna ei prietena Rihanna, cerandu-i ajutorul sa depaseasca momentul.

Deprimata si surprinsa de gestul sotului ei care a intentat divort in lipsa ei si a anuntat-o apoi prin telefon, Katy Perry incearca sa-si revina cu ajutorul prietenilor. Mai exact, cu ajutorul venit din partea celei mai bune prietene, Rihanna, care a invitat-o in Barbados, pentru un sejur alaturi de parintii ei.

Citeste si: Katy Perry si Russell Brand vor sa apeleze la terapie de cuplu

S-a terminat deja iubirea dintre Katy Perry si Rusel Brand? Prostii!

Katy Perry si-a gasit accesoriul „perfect”

Sursa: Femalefirst.co.uk

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Dezordinea stimuleaza creierul
Dezordinea stimuleaza creierul
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân