Kate şi Will, la maraton

“Am încercat să alerg şi eu ani de zile la maratonul acesta, dar niciodată nu am mai găsit locuri. Ce e grozav este că fratele meu (prinţul William) şi soţia lui (Kate) or să alerge anul viitor, cred”, a spus prinţul Harry, la BBC.
  • Publicat:
Kate şi Will, la maraton

“Am încercat să alerg şi eu ani de zile la maratonul acesta, dar niciodată nu am mai găsit locuri. Ce e grozav este că fratele meu (prinţul William) şi soţia lui (Kate) or să alerge anul viitor, cred”, a spus prinţul Harry, la BBC, pe când vorbea despre maratonul de la Londra.

Jurnalista care îl intervieva, a replicat: “Tocmai aţi spus asta în direct”. Prinţul Harry a răspuns cu o glumă: “Ei, atunci înseamnă că ei trebuie să facă asta”. Toată lumea aşteaptă acum să îi vadă pe însurăţei la cursă.

Citeşte şi: Kate şi William vor să adopte un copil. Ducesa nu poate rămâne însărcinată?

Kate Middleton nu este un trendsetter, ci „se pierde in multime”

Printul William si Printesa Catherine, luna de miere in Insulele Seychelles

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Kelly Brook, o biciclistă plină de stil
Kelly Brook, o biciclistă plină de stil
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”