Kanye West o vrea cizelată pe Kim Kardashian: „Să ia lecţii de stil de la Ducesa Catherine!”

  • Publicat:
Kanye West o vrea cizelată pe Kim Kardashian:

Incredibil, dar adevărat! Kim Kardashian, regina modei, a stilului şi a feminităţii de peste ocean, şi-a găsit naşul! Starleta a primit un sfat deloc flatant de la iubitul ei, Kanye West, şi anume să ia lecţii de stil de la Kate Middleton.

Raperul e de părere că iubita lui Kim, cu care este într-o relaţie de 6 luni, are multe de învăţat de la sofisticata Ducesă Catherine şi de la stilul ei conservator.

Potrivit unuei surse care a vorbit pentru publicaţia americană Daily Star, Kanye nu este foarte fericit cu ideea că iubita lui a devenit celebră datorită unei înregistrări video erotice difuzate pe Internet şi ar fi sătuit-o în repetate rânduri să se cizeleze, să renunţe la tonele de machiaj şi să-şi aranjeze părul într-un stil mai conservator, asemănător ducesei.

„Nu doar înfăţişarea lui Kate pe care Kanye vrea ca starleta Kim să o copieze. I-a mai cerut să se inspire şi din felul ei de a fi, rafinat, echilibrat, calm”, a mai explicat aceeaşi sursă.

La rândul ei, Kim a recunoscut că iubitul ei a reuşit să o convingă să se ocupe mai mult de afacerile ei şi să nu-şi mai etaleze oriunde viaţa personală. „Am lăsat-o mai moale, e mai bine aşa. Am învăţat o lecţie bună. Prioritatea mea acum este să îmi fac timp pentru mine, iar vacanţele mele vor rămâne private. Să ai o relaţie fericită şi sănătoasă e cel mai importat. Înseamnă totul atunci când vrei să-ţi împarţi viaţa cu cineva”, a declarat Kim.

Citeşte şi: Kim Kardashian, provocatoare în costum de baie

Kim Kardashian, tunsă scurt şi săruntându-se cu iubitul Kanye

Kim Kardashian – cum o preferi, în fustă scurtă sau pantaloni cu talie înaltă?

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân