Jennifer Lopez, superbă într-o rochie Maria Lucia Hohan

Prezentă la premiera filmului "What To Expect When You re Expecting", Jennifer Lopez a strălucit pur şi simplu într-o creaţie semnată de românca Maria Lucia Hohan.
  • Publicat:
Jennifer Lopez, superbă într-o rochie Maria Lucia Hohan

Prezentă la premiera filmului „What To Expect When You re Expecting”, Jennifer Lopez a strălucit pur şi simplu într-o creaţie semnată de românca Maria Lucia Hohan.

Creatoarea de modă din România este deja celebră la Hollywood pentru rochiiile sale rafinate şi extrem de feminine. Mai multe celebrităţi, printre care Katherine Heigl, Eva Longoria, Nikki Reed, Amanda Righetti, Natalie Imbruglia, Emma Roberts, Kristin Cavallari, Kathleen Robertson şi Jenna Dewan au apărut în rochii MLH la evenimente, iar criticii de modă de peste ocean au avut numai aprecieri pozitive.

Iată că acum şi diva muzicii pop, Jennifer Lopez, a ales să îmbrace o superbă rochie MLH. Ea a ales un look de zeiţă romană, alegând o rochie nude, cu un decolteu foarte îndrăzneţ, la care a optat pentru o coafură cu părul prins la spate şi cărare pe mijloc.


Citşte şi: Ana Ularu a strălucit pe covorul roşu de la Berlin, într-o rochie Maria Lucia Hohan

Maria Lucia Hohan, pe lista designerilor preferaţi ai vedetelor hollywoodiene. Vezi noua colecţie 2012

Rochie Maria Lucia Hohan la Globurile de aur

 

 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân