Jennifer Aniston s-a logodit

Jennifer Aniston s-a logodit cu iubitul ei, actorul Justin Theroux, anunţă agenţia de presă Mediafax. Iar marele moment s-a petrecut cu ocazia aniversării lui Justin Theroux – vineri - când cea cu care a început o relaţie amoroasă în 2011 i-a făcut cadou un sincer “DA”.
  • Publicat:
Jennifer Aniston s-a logodit

Jennifer Aniston s-a logodit cu iubitul ei, actorul Justin Theroux, anunţă agenţia de presă Mediafax. Iar marele moment s-a petrecut cu ocazia aniversării lui Justin Theroux – vineri – când cea cu care a început o relaţie amoroasă în 2011 i-a făcut cadou un sincer “DA”.

Cei doi actori au fost şi colegi de platou, în comedia „Cu lumea-n cap/ Wanderlust” (2012). Jennifer Aniston, în vârstă de 43 de ani, a fost căsătorită cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie.

După divorţ, Aniston a avut mai multe relaţii de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer.

Justin Theroux, în vârstă de 41 de ani, nu a fost niciodată căsătorit. Din punctul de vedere profesional, cei doi actori au avut o super carieră cinematografică. Aniston a devenit cunoscută graţie rolului Rachel Green din serialul de comedie „Friends” difuzat timp de zece sezoane de postul NBC începând din 1994. Pentru acest rol, actriţa americană a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy şi un Glob de Aur.

După încheierea acestui serial, Jennifer Aniston a început să joace şi în filme pentru marele ecran, apărând în comediile romantice „Dumnezeu pentru o zi” (2003), „Rutina, bat-o vina” (1999), „Surpriză: Vine Polly!” (2004) şi „Despărţiţi, dar împreună” (2006). În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul „Fără control” (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice.

În luna februarie, Jennifer Aniston a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, devenind prima vedetă din distribuţia serialului „Friends” care a primit o astfel de distincţie.

Actorul Justin Theroux s-a remarcat în câteva lungmetraje importante, precum „American Psycho”, „Calea Misterelor/ Mulholland Drive”, „Zoolander Manechinul”, „Furtuna tropicală/ Tropic Thunder” şi „Iron Man – Omul de oţel 2”.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir - Redactor
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ...
citește mai mult
Celine Dion inspirată de Nadia Comăneci
Celine Dion inspirată de Nadia Comăneci
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân