Eu scriu, eu vand! Uite-o pe Andreea Esca vanzand reviste!

Astazi, jurnalistii trustului Mediafax si-au promovat produsele in plina strada, in cadrul unei campanii indetite, "Eu scriu, eu vand!".
  • Publicat:
Eu scriu, eu vand! Uite-o pe Andreea Esca vanzand reviste!
Eu scriu, eu vand! Uite-o pe Andreea Esca vanzand reviste!

Astazi, jurnalistii trustului Mediafax si-au promovat produsele in plina strada, in cadrul unei campanii indetite, „Eu scriu, eu vand!”. Oana Cuzino, Andreea Esca, Lucian Mandruta, alaturi de jurnalistii de la publicatii precum Ce se intampla, Doctore?, The One, Prosport sau Gandul.info au iesit in strada la o intalnire cu cititorii.

Desi a fost un frig aprig, jurnalistii imbracati in veste rosii si inarmati cu revistele si ziarele trustului, si-au vandut produsele mai ceva decat vanzatorii de a chioscurile de presa. Iat-o mai jos pe Andreea Esca intr-o inregistrare de la actiunea de astazi.

Citeste si: Echipa CSID, intalnire cu cititorii, luni in fata magazinului Unirea

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Mihaela Borcea: Am pierdut multe sarcini
Mihaela Borcea: Am pierdut multe sarcini
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”