Elle Macpherson dezvaluie secretele unui trup de supermodel

Fostul supermodel ajuns acum la varsta de 47 de ani arata incredibil de bine. Cunoscuta in tinerete drept “the body” datorita dimensiunilor perfecte pe care le avea, Elle stie cum sa se mentina si dupa trecerea anilor.
  • Publicat:
Elle Macpherson dezvaluie secretele unui trup de supermodel
Elle Macpherson dezvaluie secretele unui trup de supermodel

Fostul supermodel ajuns acum la varsta de 47 de ani arata incredibil de bine. Cunoscuta in tinerete drept „the body” datorita dimensiunilor perfecte pe care le avea, Elle stie cum sa se mentina si dupa trecerea anilor.

Prima regula este sa ne simtim bine cu noi insene. Apoi, modelul ne indeamna sa facem mult sport. „Nu va temeti pentru silueta, preocupati-va de starea de spirit!”, ne sfatuieste Elle.

Pentru ca se afla mereu in calatorii, Elle practica sporturi individuale. „Imi place surful, skiul, skiul acvatic, calaria, drumetiile”, a mai mentionat vedeta pentru revista People.

Citeste si: Iti vine sa crezi ca Elle Macpherson are 47 de ani?!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”