După eşecul vestimentar „all-white”, J.Lo revine mai sexy ca oricând!

Jennifer Lopez se află în plin turneu de promovare, aşa că a poposit în Las Vegas pentru câteva zile, prilej cu care se distrează noapte de noapte.
  • Publicat:
După eşecul vestimentar

Jennifer Lopez se află în plin turneu de promovare, aşa că a poposit în Las Vegas pentru câteva zile, prilej cu care se distrează noapte de noapte.

Dacă vineri a apărut la o petrecere alături de prinţul Harry, îmbrăcată toată în alb, cu buricul gol, ca o adolescentă, în zilele următoare diva şi-a revenit. Jennifer Lopez a ales să poarte o rochie creion albastră cu inserţii de alb, fără bretele, până la genunchi, la care a purtat un plic neutru şi o pereche de pantofi cu tocuri ameţitoare.

De data aceasta, Jennifer şi-a aranjat părul în stil latino şi a purtat un machiaj care i-a scos ochii în evidenţă. Nu-i aşa că stilul acesta o prinde cel mai bine?


Citeşte şi: Jennifer Lopez, îmbrăcată ca o puştoaică la o petrecere. Îi stă bine?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”