Diana Munteanu a slabit 25 kg

La nici trei luni de cand l-a nascut pe micul David, Diana Munteanu se intoarce la “Conferinţa de presa”, emisiunea pe care o prezinta la Antena 2.
  • Publicat:
Diana Munteanu a slabit 25 kg
Diana Munteanu a slabit 25 kg

La nici trei luni de cand l-a nascut pe micul David, Diana Munteanu se intoarce la “Conferinta de presa”, emisiunea pe care o prezinta la Antena 2.

„Nu am apelat niciodată la nutriţionist, încerc, pe cât posibil, să nu fac excese şi să mănânc echilibrat. După sarcină am slăbit 25 kg, multe au fost retenţie de apă, iar de cele care n-au fost am scăpat mâncând salate şi carne slabă la grătar”, a declarat Diana Munteanu.

De altfel, în viziunea prezentatoarei tv, frumuseţea trebuie întreţinută şi paşii sunt relativi simpli şi la îndemâna fiecăruia: „sport, o gândire pozitivă şi 3 l de apă pe zi”.

Atunci când vine vorba de produsele cosmetice, Diana a mărturisit că  produsele de bază de care nu se poate lipsi sunt: „un produs cu vitamina C, un excelent antioxidant, cremă contur ochi, cremă hidratantă pentru faţă şi o alta pentru corp. De asemenea, o dată pe săptămână fosesc un exfoliant”.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Top 10 celebritati fara sani
Top 10 celebritati fara sani
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân