Cine o întrece pe Kim Kardashian în privinţa posteriorului?

Blonda din imagini o "bate" pe Kim Kardashian la capitolul siluetă! Cu toate că bruneta îşi câştigă existenţa din etalarea posteriorului în mod constant pe plajă sau la evenimente, există cineva care are forme mai frumoase decât ale ei.
  • Publicat:
Cine o întrece pe Kim Kardashian în privinţa posteriorului?

Blonda din imagini o „bate” pe Kim Kardashian la capitolul siluetă! Cu toate că bruneta îşi câştigă existenţa din etalarea posteriorului în mod constant pe plajă sau la evenimente, există cineva care are forme mai frumoase decât ale ei.

La 23 de ani, Candice Swanepoel este deja un model celebru al casei Victoria’s Secret. Ea a pozat recent pentru catalogul Swimwear Agua de Coco, în costumele de baie ale verii 2013.

Tânăra nu este la fel de voluptoasă precum Kim Kardashian şi este foarte atentă la felul în care arată, întrucât şi ea trăieşte de pe urma imaginii, ca şi starleta brunetă. Însă, în vreme ce aceasta din urmă mizează pe forme pline şi pe operaţii estetice, Candice pune accent pe mersul la sală.




Citeşte şi: Cum arată modelul Doutzen Kroes la plajă, fără Photoshop?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
S-au dezbrăcat pentru Prinţul Harry
S-au dezbrăcat pentru Prinţul Harry
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân