Ce pretenţii are Lady Gaga pentru concertul de la Bucureşti?

Conform agenţiei de presă Mediafax, Lady Gaga are câteva pretenţii de vedetă la sosirea ei în Bucureşti pentru unul dintre cele mai spectaculoase concerte pe care le va susţine diva în acest an.
  • Publicat:
Ce pretenţii are Lady Gaga pentru concertul de la Bucureşti?

Conform agenţiei de presă Mediafax, Lady Gaga are câteva pretenţii de vedetă la sosirea ei în Bucureşti pentru unul dintre cele mai spectaculoase concerte pe care le va susţine diva în acest an.

Fără a fi totuşi exagerată, Lady Gaga îşi doreşte în cabina sa din culise televiziune prin satelit pentru minutele de relaxare de dinaintea evenimentului.

Lady Gaga îşi aduce în turneu şi televizorul personal, ce va fi montat chiar în cabina sa şi va fi conectat la o reţea de televiziune prin satelit care să-i permită să fie la curent, chiar şi în ziua concertului, cu toate mondenităţile. Mai mult decât atât, managementul divei a insistat să existe o conexiune la o reţea de internet de mare viteză, pentru ca artista să fie în permanentă legătură cu fanii săi prin intermediul reţelelor de socializare.

Un tratament special va avea şi căţelul artistei, Fozzi care se va bucura alături de stăpâna sa de câteva momente de relaxare în vanity room – şedinţe de masaj şi tratamente de înfrumuseţare

Întreaga atmosferă din culise va fi completată cu mai multe buchete de flori albe, fără miros, solicitate în mod expres de cântăreaţă.
În ceea ce priveşte meniul său, este cunoscut faptul că Lady Gaga este adepta unei diete foarte sănătoase, nutriţionistul personal având grijă ca artista să nu depăşească un număr limitat de calorii. Astfel, meniul său constă în mare măsură din salate, peşte şi grătar, bucătarul ei pregătind totul numai din ingrediente organice.

De asemenea, Lady Gaga a cerut să aibă la dispoziţie în cabina sa, dar şi la scenă, o gamă variată de băuturi energizante, shake-uri proteice cu multe vitamine, pentru a rămâne în formă pe toată durata concertului.

Potrivit organizatorilor, Emagic, show-ul din Bucureşti este primul concert al artistei organizat în aer liber din cadrul turneului său european.
Show-ul lui Lady Gaga se anunţă a fi unul cu adevărat grandios, începând de la scena impresionantă – una dintre cele mai mari din lume – continuând cu detaliile de producţie şi terminând cu culisele, unde va fi amenajată una dintre cele mai mari garderobe folosite vreodată de un artist într-un turneu mondial.

Accesul publicului se va face începând cu ora 17.00, pe cele două intrări amenajate pe Bulevardul Libertăţii.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir - Redactor
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân