Anne Hathaway: „Jessica Alba, insarcinata, putea sa faca mai multe flotari decat mine!”

"La sala la care obisnuiam sa ma antrenez in trecut lucram alaturi de Jessica Alba care, desi era insarcinata, facea mai multe flotari decat mine!", a povestit amuzata Anne pentru Femalefirst.co.uk.
  • Publicat:
Anne Hathaway:
Anne Hathaway: "Jessica Alba, insarcinata, putea sa faca mai multe flotari decat mine!"

Frumoasa actrita in varsta de 28 de ani care interpreteaza rolul Catwoman in filmul „The Dark Knights Rises”, Anne Hathaway, a dezvaluit ca pentru a intra in pielea personajului a tinut o dieta pe baza de varza si s-a antrenat din greu.

Anne este vegetariana convinsa, insa pentru a avea o silueta cat mai sexy, a apelat la o dieta pe baza de varza care sa o arate cat mai supla in celebrul costum catsuit. In plus, pe langa dieta, actrita s-a antrenat practicand Bikram yoga. Acest tip de antrenament i-a deschis gustul pentru miscare caci inainte de a se apuca de el abia daca trecea pe la sala.

„La sala la care obisnuiam sa ma antrenez in trecut lucram alaturi de Jessica Alba care, desi era insarcinata, facea mai multe flotari decat mine!”, a povestit amuzata Anne pentru Femalefirst.co.uk.

Sursa: Femalefirst.co.uk

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân