A inceput numararea inversa: Beyonce isi arata burtica in noul videoclip

In noul ei videoclip, artista isi arata burtica, si-o mangaie si canta: "I'm tryin' to make us 3 from that 2" ("Incerc sa fac trei persoane din cele doua").
  • Publicat:
A inceput numararea inversa: Beyonce isi arata burtica in noul videoclip
A inceput numararea inversa: Beyonce isi arata burtica in noul videoclip

Beyonce mai are putin si devine mamica, insa pana la fericitul moment savureaza din plin perioada sarcinii. In noul ei videoclip, artista isi arata burtica, si-o mangaie si canta: „I’m tryin’ to make us 3 from that 2” („Incerc sa fac trei persoane din cele doua”).

Intr-un scurt clip de promovare a piesei Countdown Sneak Peek, Beyonce apare mandra de statutul de viitoare mamica. Ea apare imbracata si machiata in stilul anilor ’60, canta si danseaza energic si isi expune burtica destul de mare. In primavara anului viitor, ea si sotul ei, Jay-Z vor deveni parinti.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”