Kangoo Fitness, aerobic la inaltime

Kangoo Fitness e un sport benefic atat pentru micuti, dar si pentru cei aflati la varsta a treia.
  • Publicat:
Kangoo Fitness, aerobic la inaltime
Kangoo Fitness, aerobic la inaltime

In Romania, s-a lansat o noua forma de aerobic. Cu ajutorul unor ghete speciale, intr-o ora faceti doar sarituri, adica cel mai bun sport aerobic, iar in doar 10 minute ardeti 200 de calorii. La un calcul simplu, intr-o singura ora se ard 1.200 de calorii.

Sariturile antreneaza musculatura intregului corp si sunt recomandate in orice cura de slabire. Pe de alta parte, orice copil poate sari, ceea ce inseamna ca miscarea e naturala pentru organism. Iata si motivul pentru care Kangoo Fitness e un sport benefic atat pentru micuti, dar si pentru cei aflati la varsta a treia.

Dar pe langa miscarea aerobica, acest tip de fitness se bazeaza si pe calitatile ghetelor speciale. Acestea au 2 kilograme si, prin forta lor, lucreaza musculatura picioarelor si a abdomenului. Va puteti bucura insa de beneficiile ghetelor doar cu o singura conditie: sa mentineti in timpul exercitiilor pozitia corecta.

Aceasta presupune spatele drept, picioarele departate si muschii fesieri stransi. De asemenea, abdomenul se mentine incordat. In felul acesta, nu aveti cum sa va accidentati. Mai mult, ghetele protejeaza si impotriva lovirii.

Ghetele pot fi folosite si in alte locuri in afara de sala de fitness, au talpa antiderapanta si cu ele puteti merge pe orice suprafata. Daca va cumparati o pereche de ghete Kangoo, scoateti din buzunar 220 de euro, iar in sala puteti sa le si inchiriati. O ora de astfel de antrenament costa 30 de lei. Mai multe detalii pe www.kangoojumps.ro

Citeste si Apetisant, lucrat si pantalonii stau perfect
 

Foto:  ADRIAN STOICOVICIU

Urmărește CSID.ro pe Google News
Afla totul despre exercitiile cardio
Afla totul despre exercitiile cardio
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”