CSID: Sportul ingrasa?

Pentru recapatarea siluetei trebuie sa practicam sport si sa avem o alimentatie sanatoasa.
  • Publicat:
CSID: Sportul ingrasa?
CSID: Sportul ingrasa?

Ma numesc Madalina si am 25 de ani. Pana la aceasta varsta am acumulat 83 kg la 1,74 m inaltime. Nu stiu cum sa scap de grasime. Sunt foarte complexata de acest lucru deoarece pana la varsta de 20 de ani am avut 54-56 kg. Am incercat sa fac sport, dar m-am descurajat deoarece cantarul indica mai mult. Trebuie sa mentionez ca sunt un pic bolnava si nu am voie sa iau pastile de slabit, sa fac terapii corporale sau sporturi extreme. Orice sfat este binevenit.
 
Cred ca te-ai inselat in legatura cu sportul – nu este posibil ca sa cantaresti si mai mult daca faci sport regulat si respecti un regim de alimentatie normal, fara fainoase, dulciuri, bogat in legume, cereale cat mai simple, neindulcite, carne alba, lactate slabe, doua fructe pe zi.

Este adevarat ca dobandirea unei siluete frumoase in situatia ta inseamna rabdare, timp – trebuie sa scapi cam de 15 kg. Nu trebuie sa practici sporturi extreme, nici nu incape discutie sa te „tratezi“ cu medicamente de slabit, nu este cazul, la tine dieta si sport practicat regulat vor functiona perfect.

Imi semnalai unele probleme de sanatate. Fii mai generoasa cu informatiile, te rog, ca sa te „inteleg” mai bine. Schimba chiar de azi regimul alimentar, nu trebuie sa te infometezi, insa arunca toate dulciurile concentrate din camara si frigider si fa seara o tura de alergat sau mers mai alert.

Afla mai multe in editia tiparita a revistei Ce se intampla doctore?

Citeste si  5 super programe de sport
                   Burn, baby, burn!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Jennifer Lopez - invingatoare la triatlon
Jennifer Lopez - invingatoare la triatlon
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”