Dr. Silviu Iştoc

Date de contact
  • Telefon: 0749 089 890
  • Facebook: fb.com/FemmeBoutiqueMedical/
  • Clinica/Centru: Femme Boutique Medical
  • Adresa clinica: Aleea Alexandru nr. 35, sector 1, Bucureşti, România
Prezentare

Silviu Istoc este medic primar obstretrica-ginecologie, specializat in chirurgie ginecologica minim invaziva si Medicina materno-fetala in cadrul “Medizinisches Zentrum StädteRegion Aachen GmbH”, Germania. Competentele medicului Silviu Istoc sunt impresionate, de la histerescopie, la chirurgie ginecologica, ultrasonografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie, chirurgie ginecologica minim invaziva si medicina materno-fetala.

De 17 ani in domeniu, Silviu si-a creat o experienta profesionala vasta, atat in Romania cat si in afara tarii. Este experimentat in ecografii obstetricale şi ginecologice, interventii chirurgicale ginecologice, ginecologie oncologica, naşteri, ultrasonografii obstetricale şi ginecologice.  Este interesat de dezvoltarea medicinei in Romania si are o actvitate stiintifica profilica, sustinand mai multe cursuri de profil.

  • Curs de ecografie in obstetrica-ginecologie
  • Curs de histeroscopie
  • Curs de laparoscopie ginecologica
  • Curs de management al tumorilor mamare
  • Curs de management al incontinenţei urinare
  • Curs de laparoscopie ginecologica
  • Competenta Chirurgie ginecologică endoscopica Aprilie 2012
  • Competenţa Ultrasonografie obstetricala si ginecologica Septembrie 2011
  • Absolvent al cursului „Consiliere pentru sanatatea reproducerii adresata persoanelor HIV pozitive” – Aprilie 2008

A ales sa practice medicina in Romania, desi avea posibilitatea sa ramana in Germania pentru ca si-a dat seama ca-si iubeste tara si isi doreste sa ajute oamenii. Este membru in unele dintre cele mai importante societati si colegii medicale, considerand ca dezvoltarea incepe cu fiecare medic.

“Cred cu tarie in medicina bazata pe dovezi si in practicarea acesteia in acord cu protocoale acceptate la nivel international.  Cercetarea in medicina este la un nivel fara precedent, de aceea cred ca un medic trebuie sa fie conectat in permanenta la surse de informatie actualizate pe care sa-si bazeze deciziile. Cu toate acestea, medicul nu trebuie sa piarda din vedere vreodata ca trebuie sa trateze un pacient, nu o afectiune.” – dr. Silviu Istoc

Cele mai noi Articole
Proteza pentru deget
Proteza pentru deget
Anticonceptionalele si sarcina
Anticonceptionalele si sarcina
Chisturi ovariene
Chisturi ovariene
Masajul la bebelusi
Masajul la bebelusi
Nu am orgasm!
Nu am orgasm!

Răspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situație, ca fiind asimilate unor consultații sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie să își fundamenteze acțiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorită însuși modului în care funcționează comunicațiile intermediate de internet, o consultație medicală amănunțită nu este posibilă. Prin urmare, informația medicală prezentată de site-ul nostru nu trebuie folosită ca alternativă a consultului medical realizat în persoană de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC GÂNDUL MEDIA NETWORK S.R.L, precum și toți colaboratorii ale căror sfaturi pot fi recepționate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerați răspunzători pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.