Transforma-ti iubitul intr-un sexpert!

Este important sa-ti cunosti corpul pentru ca nu te poti astepta ca altcineva sa stie ce te excita si ce iti place mai bine decat tine.
  • Publicat:
Transforma-ti iubitul intr-un sexpert!
Transforma-ti iubitul intr-un sexpert!

Daca iti doresti un adevarat sexpert in pat, nu trebuie sa mergi pana la capatul lumii ca sa gasesti acul in carul cu fan. Sexpert poate fi chiar iubitul tau! Pur si simplu urmeaza aceste cateva sfaturi si vei sfarsi indragostindu-te de noul tau discipol…

1. Exploreaza-ti trupul
Este important sa-ti cunosti corpul pentru ca nu te poti astepta ca altcineva sa stie ce te excita si ce iti place mai bine decat tine.

Exploreaza-ti toate zonele corpului prin autostimulare, foloseste accesorii erotice, filme, carti si, cel mai mult, propria imaginatie. Afla ce parti ale corpului tau sunt mai sensibile, deoarece zonele erogene nu sunt aceleasi pentru fiecare femeie. Descopera-ti viteza preferata de miscare, nivelul de presiune, timpul din zi…

2. Creeaza o astmosfera senzuala
Este bine stiut ca femeile au nevoie de preludiu mai mult decat majoritatea barbatilor. Astfel, incepe partida de sex cu un masaj senzual.

Creeaza o atmosfera care sa-ti stimuleze toate simturile: mirosul (odorizante, lumanari parfumate, betisoare etc.), auzul (alege muzica relaxanta, senzuala), vazul (lumina difuza), simtul tactil (asternuturi din matase).

3. Ghideaza-l
Acopera-i mana cu palma ta, iar el, in mod inconstient, va urmari directia indicata de tine. Arata-i zonele tale erogene, ritmul preferat si alte lucruri pe care consideri ca ar trebui sa le stie.

4. Nu uita de limbajul corpului
Cand partenerul tau atinge butonul potrivit, arata-i lucrul asta. Daca a inceput sa se prinda cum merg lucrurile, incurajeaza-l, arata-i cat de mult iti place. Astfel, el va sti ce are de facut, iar tu te vei zvarcoli de placere de fiecare data.

5. Acoperiti-va ochii
Multor persoane le este destul de greu sa se relaxeze daca stiu ca sunt privite. Esti timida? Acopera-i ochii cu o esarfa de matase si porneste in explorarea celuilalt. Vei descoperi multe lucruri despre tine, la fel si partenerul tau, care va incepe sa-si ascuta simturile pentru a recompensa lipsa vazului.

6. Impartasiti-va fanteziile
Poti avea retineri in a-ti impartasi fanteziile, dar daca mergi pe principiul “dai-primesti”, lucrurile ar putea parea mult mai usoare.

7. Jucariile erotice sunt aliati, nu concurenti
Barbatii se presupune ca iubesc jucariile. Gandeste-te la masini, accesorii wireless, amplificatoare si sa nu mai pomenim de jocurile pe calculator. Dar, cand vine vorba de cele erotice, le este cam greu sa le accepte, mai ales daca au forma de falus.

Incepeti cu cateva jucarii inocente. Convinge-l ca penisul lui este in continuare jucaria ta preferata, chiar daca nu vibreaza (desi acest aspect poate fi rezolvat tot cu o jucarie, stim noi care!).

8. Cuvantul cheie este respectul
Cheia pentru implinirea sexuala este respectul reciproc. Cand iti creezi sexpertul pe care ti-l doresti, fii politicoasa, incurajeaza-l tot timpul si da-i “instructiuni” pozitive. “Imi place cand esti tandru” suna mai bine decat “Nu fi atat de dur”, nu-i asa?

Tu cum ai reusit sa-l transformi pe partenerul tau intr-un sexpert?
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Contrariile se atrag cu adevarat?
Contrariile se atrag cu adevarat?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”