Telefonul nu mai suna dupa prima noapte impreuna…

Parea asa de indragostit de tine cand ti-a cerut numarul de telefon, o intalnire si apoi un sarut, asa de indragostit incat i-ai cedat - intr-un moment de slabiciune, desigur - iar acum iata-te disperata, cu telefonul in mana, tresarind la fiecare apel. Nu, nu este el [...]
  • Publicat:
Telefonul nu mai suna dupa prima noapte impreuna…
Telefonul nu mai suna dupa prima noapte impreuna…

Parea asa de indragostit de tine cand ti-a cerut numarul de telefon, o intalnire si apoi un sarut, asa de indragostit incat i-ai cedat – intr-un moment de slabiciune, desigur – iar acum iata-te disperata, cu telefonul in mana, tresarind la fiecare apel. Nu, nu este el nici de data aceasta! De ce isi pierd unii barbati interesul dupa prima noapte petrecuta impreuna?

Nu l-ai impresionat si punct!

In cele mai multe cazuri, prima partida de sex cu un partener nou nu este nici pe departe vreo mare reusita, ba dimpotriva, poate fi un esec. Asta nu l-a impiedicat totusi pe partenerul tau sa-si exprime in mod vadit entuziasmul pentru ce s-a petrecut intre voi.

Ti-a spus ca a fost minunat si ca abia asteapta sa repetati figura, iar apoi nu a mai dat nici un semn de viata? Ce s-a intamplat, de fapt? Mica voastra escapada amoroasa nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor lui, insa din lasitate nu a indraznit sa ti-o spuna in fata, ci a preferat sa te amageasca cu vorbe dulci.

In plus, nu are suficienta experienta, altfel nu se explica de ce isi inchipuia ca prima voastra noapte de sex va fi fara cusur. Nu mai astepta sa te sune, nu ai nevoie de un asemenea barbat!

Ai fost un simplu trofeu

Pentru multi barbati este extrem de important sa adauge exemplare remarcabile sau pur si simplu cat mai multe exemplare in colectia lor de cuceriri, respectiv trofee. Astfel au cu ce se lauda in fata prietenilor.

Din pacate, probabilitatea sa dai peste un astfel de barbat este destul de mare pentru ca multi dintre ei se ghideaza dupa aceasta judecata. Daca aveti cunostinte comune, lanseaza o intrebare si afla daca intra cumva in categoria descrisa. Daca ti se confirma, nu mai astepta telefonul de la el.

E insurat sau are o prietena stabila

Pai si tu? Cu tine, din pacate, a vrut sa mai varieze meniul. Probabil ca acasa il asteapta o femeie draguta, cu care se simte bine si pe care, deocamdata, nu ar parasi-o nici in ruptul capului. S-ar putea totusi sa te mai sune, dar peste o buna bucata de vreme, cand se va fi plictisit iarasi de femeia lui de acasa. Dar il mai accepti in conditiile date?

A avut probleme cu telefonul

Incredibil, dar aceasta scuza poate fi reala. In putine cazuri, e adevarat, insa nu trebuie eliminata complet din discutie. Ar fi putut sa isi piarda telefonul, sa ii fi fost furat (doar suntem in Romania!), sa-si fi notat gresit numarul tau de telefon, sa piarda biletelul pe care i l-ai notat tu si asa mai departe. Se intampla.

Asadar, inainte de a-i pune eticheta de las sau de Don Juan, da-i tu un telefon si intreaba ce s-a intamplat.

Urmărește CSID.ro pe Google News
3 analize obligatorii pentru femei
3 analize obligatorii pentru femei
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”