Sexul, un strop de fericire pe timp de criza

Binefacerile sexului asupra sanatatii sunt extrem de numeroase!
  • Publicat:
Sexul, un strop de fericire pe timp de criza
Sexul, un strop de fericire pe timp de criza

Cum sa trecem peste aceasta criza financiara de care nu mai scapam? Auzim fel si fel de solutii, din toate directiile. Specialistii in sanatate vin insa cu o oferta cat se poate de tentanta: sa strangem cureaua cand vine vorba de cumparaturi si sa o largim cand vine vorba de… sex!

Binefacerile sexului asupra sanatatii sunt extrem de numeroase! Cele adaptate insa la perioada actuala sunt urmatoarele: mai putin stres si mai multa fericire!

Sexul vine astfel ca o gura de oxigen, ca o fereastra deschisa catre bucuriile vietii, care nu dispar odata cu deprecierea monedei!

Sexul – important pentru societate

Sexologii considera ca bunastarea intregii societati depinde si de sexualitate. Asta pentru ca sexul ne face mai buni, mai toleranti, mai fericiti, mai prosperi, mai putin violenti. Satisfactia sexuala nu se limiteaza asadar numai intre peretii dormitorului, ci se rasfrange si asupra vietii noastre sociale.

… si pentru cariera

Placerea sexuala ne da puterea sa vedem ce e mai bun in noi. Ne da forta si putere, dar ce este si mai important – ne da optimism. Fara de care, viata profesionala are categoric de suferit. Referitor la acest aspect, medicii recomanda sa nu cadem prada disfunctiilor sexuale.

Cea mai neinsemnata problema are puterea sa ne faca sa gandim negativ: „nu imi voi reveni niciodata pe plan profesional, iar viata mea sexuala este pierduta”.

Mai corect ar fi sa fim realisti si sa gandim in felul urmator: „am probleme la locul de munca, sunt stresat, insa nu ma las coplesit, astfel incat sexul functioneaza inca la cote maxime!”.

Asa ca, pe timp de criza, da drumul fanteziilor

Sex pe malul marii, in masina, in cabina de dus – gandeste-te la ele oricand simti nevoia si, cu prima ocazie, pune-le in aplicare!

Totul, fara a cadea prada monotoniei!

Cea mai raspandita greseala pe care o facem este ca avem pretentia ca placerea sa cada din cer. Nimic mai fals! Intr-adevar, chimia isi face efectul – flacara se aprinde, insa de ceea ce urmeaza numai tu si partenerul tau sunteti responsabili.

Asa ca, pune-ti in practica tot ce ati invatat si uitati de criza!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”