Sexul oral poate fi gustos?

In functie de alimentele pe care le consuma partenerul putem avea parte de o "cina" mai mult sau mai putin gustoasa.
  • Publicat:
Sexul oral poate fi gustos?
Sexul oral poate fi... gustos?

Pasiunea barbatilor pentru sex oral de multe ori nu este impartasita si de partenerele lor, si asta nu doar din pricina prejudecatilor care le impiedica pe acestea sa se coboare in genunchi “la munca de jos”, ci si din cauza gustului si a mirosului specific spermei.

Daca vrei totusi sa-i faci iubitului tau pe plac in dormitor, iata un truc: prepara-i o cina gustoasa inainte si ai grija la selectia mancarurilor care intra in meniu. Asta pentru ca de bunatatile cu care se va infrupta el, te vei bucura si tu mai tarziu. Sub o alta forma! Practic, mirosul si gustul spermei sunt date in cea mai mare masura de alimentatia masculului in cauza.

Ei bine, pentru a imbunatati gustul si mirosul secretiilor iubitului tau (si deci a-ti usura si tie treaba), asigura-i o masa bogata in alimente acide, cum sunt fructele. Acestea vor da spermei un gust dulce. Citricele si in special lamaile, merisoarele si ananasul, precum si sucurile proaspete facute din fructe sunt alegerea perfecta. Nucsoara, scortisoara si menta, de asemenea, fac minuni. Iar la capitolul legume, sunt de mentionat telina si patrunjelul.

Daca nu suporti ideea de a intra in contact cu sperma tine minte ca anumite alimente ar putea sa o faca si mai dezgustatoare decat o consideri deja. Printre acestea se numara broccoli, conopida, sparanghel, lichiorul procesat chimic si, desigur, ceapa si usturoiul.

In general, alimentele alcaline sunt cele pe care ar trebui sa le ocoleasca: pestele, carnea rosie, lactatele. Alte elemente care nu fac casa buna cu sexul oral sunt medicamentele, tutunul, condimentele puternice.

Pofta buna, asadar si… pofta buna!
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân