Sexul in trei: o fantezie daunatoare cuplului?

Menage a trois este o fantezie cat se poate de fierbinte pentru un cuplu in viata caruia s-a instalat rutina. Unu din doi barbati viseaza sa faca sex cu doua femei
  • Publicat:
Sexul in trei: o fantezie daunatoare cuplului?
Sexul in trei: o fantezie daunatoare cuplului?

Menage a trois este o fantezie cat se poate de fierbinte pentru un cuplu in viata caruia s-a instalat rutina. Cu toate astea, o a treia persoana este prin natura sa un factor de dezechilibru. Asa ca, cei care nu sunt foarte siguri de relatia lor, ar trebui sa se gandeasca bine inainte sa primeasca o a treia persoana in patul lor.

Sexul in trei este o fantezie foarte raspandita in randul barbatilor – unu din doi viseaza sa faca dragoste cu doua femei, in timp ce reprezentatele sexului frumos sunt mai reticiente si nu ar accepta o a treia persoana in patul lor decat intr-o proportie de 0.01%.

Sexologii insa avertizeaza cuplurile ca inainte sa se arunce in aceasta noua aventura, sa analizeze bine toate consecintele pe care le poate avea asupra vietii lor sexuale.

Pentru ca, intr-un final, toata placerea s-ar putea sa prinda conturul unei experiente traumatizante.

Tu esti pregatita pentru sexul in trei? Uite ce intrebari trebuie sa iti pui pentru a fi sigura ca faci o alegere buna:

Cuplul vostru este destul de solid?

Riscurile sexului in trei sunt mai mari pentru cuplu si nu pentru persoana din exterior. Indiferent ce la ce tip de trio va ganditi (doua femei si un barbat sau doi barbati si o femeie), intre voi trebuie sa fie constant o incredere maxima si o complicitate, pentru ca experienta sa va creeze numai placeri si ca gelozia sa nu isi faca simtita prezenta. Nu cred ca si-ar dori nici unul din voi sa fie parasit pentru partenerul „de joaca”.

Va doriti amandoi acest lucru?

Daca dorinta vine numai din partea unuia dintre voi, ar trebui sa faceti in asa fel incat sa fie prezenta la amandoi. In caz contrar, daca vreti doar sa ii faceti pe plac partenerului, experienta se poate transforma rapid intr-un esec.

Totodata, daca vrei sa faceti acest pas doar pentru a va asigura ca aveti o viata sexuala originala, nu e nevoie sa fortati nota. Sunt si alte lucruri excitante pe care le puteti incerca.

In schimb, daca dorinta voastra este puternica si sunteti siguri de ceea ce aveti de gand sa faceti, sexul in trei poate sa fie o experienta cat se poate de satisfacatoare si excitanta.

Daca tu esti persoana invitata in cadrul cuplului, ai mare grija sa nu te indragostesti de vreunul din parteneri. Trebuie sa stii cand sa te retragi si sa pui punct experientei.

Tu ai face sex in trei?
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Pericolele sexului oral
Pericolele sexului oral
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân