Sexul, cea mai ieftina relaxare

Potrivit britancilor sexul este cea mai ieftina metoda de a se relaxa.
  • Publicat:
Sexul, cea mai ieftina relaxare
Sexul, cea mai ieftina relaxare

Britanicii prefera sa faca sex in timpul liber, aceasta fiind cea mai ieftina modalitate de a se distra si relaxa, potrivit rezultatelor unui sondaj din Marea Britanie. Astfel, barbatii pla­sea­za sexul pe prima pozitie in topul prefe­rin­telor lor, iar cumparaturile si discu­tiile cu prietenii se situeaza pe locurile al doilea, respectiv al treilea.

Femeile insa au pus pe primul loc intalnirile cu prietenii. Fundatia care a comandat sondajul a pre­cizat ca stu­diul vine in sprijinul unor statis­tici recente care sugereaza o crestere a van­zarilor de prezervative in Marea Britanie.

2.000 de britanici participanTi la un sondaj cred ca sexul este cea mai ieftina distractie

Inteligentii au sperma mai buna

Un studiu, pomenit si pe pagina de inter­net a cotidianului „Daily Mail”, a ajuns la concluzia ca barbatii inteligenti au sperma de „calitate superioara“. Produc mai mul­ta si mai buna. Descoperirea le apartine unor medici din Londra care au comparat datele din arhive ale unor veterani din raz­boiul din Vietnam, 425 la numar.

In 1985, toti au dat probe de sperma, in cadrul unei testari complexe (si a starii de sanatate, si a capacitatilor intelectuale). Comparatia le-a aratat doctorilor ca barbatii mai isteti au si cea mai de calitate sperma (numarul spermatozoizilor e mai mare, concentratia e mai ridicata, mobilitatea e mai buna).

Au venit apoi si expertii in fertilitate si au spus clar: rezolvarea unor integrame intortocheate ori a unor jocuri complicate nu le va mari sansele barbatilor de a deveni tati.

Vocea groasa atrage femeile

Femeile prefera barbatii care au o voce groa­sa, deoarece aceasta indica virilitate si putere, potrivit unui studiu realizat in Afri­ca. Cercetatorii au descoperit ca femeile dintr-un trib de vânatori-culegatori consi­dera ca barbatii care au o voce groasa sunt niste vânatori mai buni, iar ele chiar pre­fe­ra sa se marite cu acestia.

Specialistii au de­clarat ca nu a contat din ce tara prove­neau vocile inregistrate folosite in acest studiu. Pe de alta parte, barbatii participanti la stu­diu considera ca femeile cu vocea mai groa­sa sunt mai bune la vânatoare, dar prefera sa se insoare cu femeile care au o voce mai subtire, deoarece aceasta sugereaza tinerete si fertilitate.

Citeste si Atitudinea sexuala se vede pe fata
Ce vor femeile?

Urmărește CSID.ro pe Google News
How to... flirt
How to... flirt
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: