Nu vrei să te înşele partenerul? Iată ce trebuie să faci!

Seriozitatea este o calitate mult apreciată de şefi, la locul de muncă. Nu acelaşi lucru se poate spune despre o gospodină dedicată, care îşi petrece toată ziua robotind prin casă.
  • Publicat:
Nu vrei să te înşele partenerul? Iată ce trebuie să faci!

Seriozitatea este o calitate mult apreciată de şefi, la locul de muncă. Cine stă peste program, munceşte fără să crâcnească şi preia din sarcinile colegilor cu mare plăcere poate ajunge într-o bună zi la panoul de onoare. Nu acelaşi lucru se poate spune despre o gospodină dedicată, care îşi petrece toată ziua robotind prin casă.

Cu toate că oricărui bărbat îi place să găsească masa pusă când vine acasă, curăţenie şi cămăşi călcate, autoarea muncii nu primeşte întotdeauna laudele mult-aşteptate. Ba mai mult decât atât, nici atenţia partenerului nu o mai primeşte uneori, pentru că acestuia încep să-i fugă ochii după alte femei, mai frumoase, mai aranjate, mai odihnite, mai puse pe glume şi mai pline de viaţă.

Nu e corect, e o discriminare gravă, ar spune cele mai multe dintre acelea care au trăit pe propria piele infidelitatea unui partener care a profitat de neatenţia lor în timp ce trebăluiau prin cuibul conjugal şi au ieşit să se recreeze cu o altă femeie pe care au considerat-o mai distractivă.

Desigur, după cel puţin 8 ore de serviciu şi alte câteva de muncă fizică prin casă, nimănui nu-i mai arde de glume, de farduri şi de tocuri înalte. O femeie epuizată după o zi plină cade la seara fără suflu, în vreme ce bărbatul ieşit de la serviciu vrea să se destindă. Şi cum partenera lui şi-a îndeplinit conştiincoasă sarcinile de gospodină, biata de ea nu mai reprezintă o ţintă atractivă. Iată de ce prea multă seriozitate nu aduce reuşite personale fără număr.   O femeie care vrea să-şi ţină bărbatul lângă ea ar trebui să fie mai relaxată în orice privinţă. Mai exact:

Să uite uneori de treburile casnice

Şi să-şi pună cele mai înalte tocuri, cea mai sexy lenjerie şi cele mai curbate gene false. În acest context, domnul cu pricina nici nu va mai observa că în casă nu dăinuieşte ordinea, va uita că îi este foame şi se va ocupa el personal de toate facturile neplătite, a doua zi. Pentru că la vederea unei femei sexy nimic altceva nu mai contează. Nici măcar ideea de a-şi găsi o amantă…

Să fie puţin inconstantă

Azi îl sună de zece ori, mâine a uitat de el. În felul acesta, bărbatul nu mai ştie la ce să se aştepte, însă îi place că e uşor hărţuit. Dacă e sunat zilnic şi bombardat cu mesaje se plictiseşte, dacă e negliat zilnic, găseşte atenţie în altă parte.

Să bea când şi când alcool fără ruşine

Fără să se gândească la impresia pe care o va face. Pentru că uşor ameţită, o femeie e mult mai amuzantă decât perfect trează, cu gândul la hainele din maşina de spălat şi la gunoiul care dă pe dinafară. Partenerul ei nu o va judeca pentru că a băut puţin şi are chef de râs şi de glumit. Ba chiar va profita! Bărbaţilor chiar le plac femeile care beau un pahar de vin pentru că devin mai îndrăzneţe, însă nu le plac cele care se îmbată de-a dreptul!

Să se lase pe mâna lui, fără să tremure din pricina stresului de a fi pierdut controlul situaţiei

O femeie care e mereu în control nu se poate relaxa pentru că este mereu concentrată asupra a ceea ce are de făcut. Şi bărbaţii sunt în stare să gestioneze probleme, aşa că ar trebui ca unele dintre ele să le fie pasate spre rezolvare. În felul acesta, femeile vor avea timp să se gândească la ale lor, la lucruri mai mărunte dar care le fac mai feminine.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”