TOP 10 tipologii de bărbaţi cu care femeile au fantezii sexuale

Potrivit unui sondaj recent, Justin Timberlake se situează pe primul loc în clasamentul preferinţelor feminine, urmat îndeaproape de actorul Brad Pitt şi de actorul şi cântăreţul Jared Leto.
  • Publicat:
TOP 10 tipologii de bărbaţi cu care femeile au fantezii sexuale

Să crezi că domeniul fanteziilor sexuale este unul tabu şi să te gândeşti că doar anumite persoane se bucură de ele este cât se poate de greşit.

O viaţă intimă sănătoasă înseamnă şi foarte multe fantezii pe care sexologii ne îndeamnă să le identificăm şi să le trăim.

Să nu mă puneţi să vă definesc fanteziile sexuale, căci nu se face una ca asta.

Fiecare le cataloghează şi le imaginează după cum doreşte. Pentru unii poate fi un loc mai deocheat în care încă n-au încercat să facă sex, pentru alţii poate fi o scenetă în care cuplul joacă roluri ca cele din poză – el un infractor neascultător, ea o poliţistă necruţătoare.

Mai sunt şi cei care au fantezii cu anumite poziţii sexuale sau anumite situaţii-limită în care vor să facă sex – lângă camera părinţilor, cu uşa deschisă, de pildă. Fanteziile nu sunt deviaţii, ele sunt necesare pentru o viaţă intimă împlinită şi suprimarea lor nu duce niciodată la nimic bun.
Aşa că, dacă tot am intrat în an nou poate n-ar strica să faceţi din identificarea şi testarea lor o prioritate a lui 2015.

Fanteziile ei, fanteziile lui

Bărbaţii se gândesc de 37 de ori pe săptămână la fanteziile lor sexuale, în timp ce femeile se gândesc de nouă ori pe săptămână, relevă un studiu realizat de oamenii de ştiinţă americani de la Universitatea de Stat California din Los Angeles.

Oricum, „fiecare participant, indiferent dacă era de gen masculin sau feminin, a raportat zilnic prezenţa dorinţei sexuale”, spune profesorul Pamela Regan, unul dintre autorii cercetării.

Bărbaţii, de pildă, au mult mai multe fantezii legate de sexul în grup decât femeile.

Dincolo de fanteziile de cuplu, există şi fanteziile despre care n-ai vrea neapărat să afle partenerul tău, iar în această categorie intră şi fanteziile cu vedete.

TOP 10 fantezii la care visează femeile

Potrivit unui sondaj recent, Justin Timberlake se situează pe primul loc în clasamentul preferinţelor feminine, urmat îndeaproape de actorul Brad Pitt şi de actorul şi cântăreţul Jared Leto.

De asemenea, bărbaţii cu barbă de o zi şi tocilarii se află în fruntea Topului 10 al fanteziilor feminine, potrivit unui sondaj realizat în Marea Britanie de site-ul www.onepoll.com.

Bărbaţii cu un tors păros au ocupat poziţia a treia, iar pe locul următor s-au situat bărbaţii pasionaţi de lectură. Locul al cincilea a revenit celor care plâng în timpul unui film dramatic, iar poziţia a şasea a fost ocupată de bărbaţii care obişnuiesc să cânte versurile melodiei pe care dansează.

Locul al şaptelea a fost ocupat de bărbaţii cu părul grizonat, iar poziţia următoare a revenit bărbaţilor transpiraţi după o şedinţă de sport.

Locul al nouălea a revenit bărbaţilor care poartă ochelari, iar cei care sunt pasionaţi de sport încheie Topul 10 al tipologiilor masculine la care femeile visează în secret.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”