Top 10 pretentii de ultim moment in dormitor din partea femeilor (studiu)

Cerintele de ultim moment din partea femeilor aflate in culmea extazului sunt obisnuite, insa variaza extrem de mult de la o tara la tara conform unui studiu recent. Fie ca sunt tactici intarziate sau cerinte indirecte, Top-ul celor 10 cerinte de ultim moment a fost dezvaluit.
  • Publicat:
Top 10 pretentii de ultim moment in dormitor din partea femeilor (studiu)

Cerintele de ultim moment din partea femeilor aflate in culmea extazului sunt obisnuite, insa variaza extrem de mult de la o tara la tara conform unui studiu recent. Fie ca sunt tactici intarziate sau cerinte indirecte, Top-ul celor 10 cerinte de ultim moment a fost dezvaluit.

Studiul, condus de Victoria Milan – site de dating pentru persoane casatorite sau aflate intr-o relatie in cautarea unei aventuri extraconjugale – a intrebat 12.104 de barbati dintre membrii activi din 21 de tari care sunt cele mai populare ultime pretentii din partea femeilor pe care le duc in pat.

Femeilor din Spania si Irlanda le place sa o faca pe intuneric, barbatii din aceste tari afirmand ca cerinta de ultim moment ca lumina sa fie stinsa reprezinta cel mai popular lucru pe care il aud soptindu-li-se la ureche inainte de momentul magic.

Doamnele elvetiene si austriece sunt cunoscute ca fiind aventuroase si active in dormitor, insa le place sa tina acest lucru secret fata de restul lumii, in siguranta fata de cei ce trag cu ochiul. Barbatii austrieci si elvetieni afirma ca aceste femei o vor face doar daca cortina este trasa cand vine vorba de mometul decisiv.

Doamnele norvegiene si daneze nu sunt straine de a se culca cu straini – insa sunt responsabile cand au o harjoneala neprevazuta. Barbatii din Norvegia si Danemarca afirma ca in ultimele momente, cel mai probabil femeile Scandinave le vor sopti iubitilor sa isi puna un pezervativ.

Femeile din Statele Unite si Australia sunt cunoscute pentru faptul ca imping limitele in dormitor, asa ca este rezonabil ca ultima cerinta catre iubitii lor este ca acestia sa isi faca un dus inainte ca ele sa le satisfaca dorintele. Cum probabil ea l-a ispitit cu gandul ca va merge in locuri unde el nu a visat vreodata, el va da rapid in clocot.

Respiratia proaspata este importanta pentru doamnele din Ungaria si Italia care isi doresc ca iubitii lor sa aiba gust de menta si nu le deranjeaza sa spuna acest lucru. Doamnele unguroaice si italience nu vor ezita sa le ceara barbatilor lor sa puna pauza preludiului pentru a se spala pe dinti.

Romantismul frantuzoaicelor si portughezelor nu se pierde in flacarile pasiunii. Cand se ajunge la momentul fara cale de intoarcere, domnii destul de norocosi sa se culce cu aceste femei afirma ca o ultima cerinta a acestora este sa puna muzica pentru a creea atmosfera.

Femeile din Polonia si Belgia insista sa mentina lucrurile fine ca matasea soptindu-le iubitilor ca ultima cerinta uleiul inainte sa le permita in sfarsit acestora sa le patrunda. Domnii din Polonia si Belgia afirma ca intrigantul fapt de ce ar putea face ea cu uleiul inseamna ca ei vor opri totul pentru a le indeplini ultima provocatoare cerinta.

Sosetele si sexul merg impreuna precum muraturile si inghetata – si nu ar trebui vazute niciodata in dormitor. Femeile din Republica Ceha, Germania si Finlanda vor insista ca iubitii lor sa isi scoata sosetele inainte de a-i lasa sa „puna mana” pe Sfantul Graal. Pentru aceste femei, sosetele in dormitor reprezinta motiv de despartire.

Putin curaj Olandez conteaza mult pentru femeile din Tarile de Jos care imbratiseaza efectiv pe deplin expresia, iar doamnele din Africa de Sud li se alatura pentru un ultim pahar de bautura.
Barbatii din Tarile de Jos si Africa de Sud afirma ca femeile pe care le aduc in pat cer de obicei inca o inghititura de vin sau un shot de tarie pentru a le da astfel un ultim suflu de incredere.

Indiferent de cat de repede femeile din Regatul Unit si Suedia se culca cu un barbat, nu sunt interesate sa o faca cu articole de imbracaminte care le limiteaza. Barbatii din aceste tari afirma ca ultima cerinta a femeilor Suedeze si Englezoaice este sa fie dezbracate, aducand aminte de imagini cu smulgerea corsetului mai degraba decat imagini cu striptease lent si sexy.

Sigurd Vedal, Fondator si CEO al site-ului Victoria Milan a dat cateva sfaturi potentialilor iubiti.

Daca ai reusit sa o duci atat de departe, ar trebui sa ii satisfaci orice dorinte de ultim moment pe care iubita ta le are, pentru a o duce dincolo de linia de sosire. Intarziind orice cerinta din partea unei femei pe jumatate dezbracata aflata in patul tau este o idee proasta – pentru ea acest moment reprezinta: ramaneti impreuna sau se termina totul, si nu va avea nicio problema sa se ridice si sa plece.”

Fii pregatit pentru mai mult decat o ultima cerinta, insa indeplineste-le imediat ce ea le cere pentru a evita pierderea momentului si a pasiunii. Sa rastalmacesc o expresie veche: tipii draguti termina.” 

Acest studiu a fost realizat in 21 de tari: Suedia, Australia, Portugalia, Austria, Danemarca, Belgia, Finlanda, Spania, Norvegia, Polonia, Franta, Italia, Ungaria, Statele Unite, Olanda, Germania, Regatul Unit, Irlanda, Republica Ceha, Elvetia si Africa de Sud.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân