Tehnici subliminale de seductie

Vrei sa il cuceresti dar nu stii cum? Ei bine, afla ca poti sa o faci fara ca el sa isi dea seama macar. Limbajul corpului, atitudinea, gesturile la care recurgi si cuvintele pe care le rostesti, toate au o forta de convingere ascunsa.
  • Publicat:
Tehnici subliminale de seductie
Tehnici subliminale de seductie

Vrei sa il cuceresti dar nu stii cum? Ei bine, afla ca poti sa o faci fara ca el sa isi dea seama macar. Limbajul corpului, atitudinea, gesturile la care recurgi si cuvintele pe care le rostesti, toate au o forta de convingere ascunsa.

Mesajul ascuns al ochilor
Atunci cand o femeie mizeaza pe ochi ca sa seduca, nici un barbat nu ii rezista, asta e clar! Gheisele stiau lucrul acesta, asa ca aveau nevoie doar de o privire pentru a cuceri barbatii.

Femeile moderne au si ele aceasta putere, cu niste conditii: sa nu aiba gene prea scurte – se pot ajuta in acest sens de gene false sau de un rimel cu efect de alungire si sa isi intensifice privirea cu ajutorul machiajului (tus de ochi, fard de pleoape).

Buzele
Dupa fixarea ochilor, privirea unui barbat coboara inspre gura si acolo totul trebuie sa fie bine gandit: trebuie sa fii senzuala, fara a cadea insa in vulgaritate.

Daca ai buzele prea subtiri, apeleaza la un gloss cu efect de volum, iar daca buzele tale sunt destul de voluminoase, un ruj este tot ce ai nevoie. Daca optezi pentru unul rosu, efectul va fi cert!

Ingrijirea corporala
Corpul tau vorbeste despre tine, dar mai ales anumite parti ale sale: parul, unghiile, pielea si dintii. Subliminal, acestea transmit un mesaj celui de langa tine si ii influenteaza opinia vizavi de persoana ta.

Gandeste-te la impresia neplacuta pe care o lasa o femeie frumoasa, dar care are parul neingrijit (nearanjat, nespalat). Asa ca, nu te lasa prinsa pe picior gresit si asigura-te ca ai un aspect curat si ingrijit ori de cate ori pleci de acasa.

Limbajul corpului
Daca vrei sa fii seducatoare, trebuie sa adopti cu mare grija un limbaj al corpului potrivit. Fiind o tehnica de seductie hotaratoare, incearca sa o folosesti in asa fel incat sa te avantajeze. Asa ca, raspunde-i adecvat la gesturile pe care le face si arata-i ca iti place compania lui.

De exemplu, daca te uiti fix in ochii sai si te arati interesata de ceea ce zice, automat te va considera o persoana placuta.

Increderea in tine
La capitolul seductie, increderea in propria persoana este cea mai buna tehnica subliminala pe care o poti folosi. Daca te vei simti bine in propria piele si vei avea o atitudine plina de incredere, ii vei inspira siguranta si il vei convinge ca meriti o incercare.

In plus, poti sa te joci putin cu mintea lui. Da-i la inceput impresia ca nu te intereseaza foarte tare – il vei intriga si isi va dori mai mult sa fie cu tine.

Dincolo de cuvinte
Cuvintele pot fi la fel de puternice ca orice altceva. Trebuie doar sa inveti tehnicile subliminale prin care sa il seduci pe cel de langa tine.

De exemplu, foloseste intotdeauna persoana I (Ma bucur sa te cunosc), la timpul prezent (subconstientul lucreaza numai in prezent) si in propozitii afirmative – acestea au un efect direct asupra mintii si o putere mare de influenta.

Tu ce tehnici de seductie folosesti?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”