Sex perfect, la sfarsit de an

Daca nu de Craciun, atunci cand? Asa vreau sa ganditi perioada aceasta in privinta sexului. Sa experimentati neexperimentatul, sa spuneti nespusul, sa simtiti nemaisimtitul. Sa va faceti cadou momente absolut memorabile in viata intima.
  • Publicat:
Sex perfect, la sfarsit de an
Sex perfect, la sfarsit de an

Daca nu de Craciun, atunci cand? Asa vreau sa ganditi perioada aceasta in privinta sexului. Sa experimentati neexperimentatul, sa spuneti nespusul, sa simtiti nemaisimtitul. Sa va faceti cadou momente absolut memorabile in viata intima. Exact, cand toata lumea canta peste tot sa fiti mai buni, eu va indemn la „mai nebuni”.

Dati-i Craciunului ce-i al Craciunului: recunoasterea faptului ca pentru o scurta vreme ne schimba gandurile si starile si ne face sa ne simtim altfel. Este exact lucrul de care avem nevoie inclusiv in viata noastra sexuala despre care sa nu-mi spuneti mie ca ati pus-o la loc de cinste in cea mai mare parte a celor 365 de zile ce-au mai trecut peste noi.

Trimiteti scrisoarea cu dorinte

Dupa modelul celor pe care vi le vor inmana copiii spre a le pune la posta pentru destinatarul „Mosu”, notati pe o hartie macar 3 lucruri pe care vi le doriti modificate sau adaugate in actul sexual.

Daca preferati sa le spuneti direct, alegere pentru care aveti un 10 intr-un moment in care comunicarea este straina pentru tot mai multe cupluri, nimeni nu va impiedica sa le cititi la urechea cui trebuie, langa brad. Important este ca mesajul sa ajunga, nu ne concentram acum neaparat pe cum se intampla asta.

Ascundeti bine cadoul interzis minorilor

Oamenii nu-si spun lucruri simple in dormitor, cum ar fi marturisirea pozitiei pe care realmente o urasc sau, si mai simplu de atat, daca au sau nu au pofta de sex. Despre aspecte mai complexe ce sa mai vorbim… Fanteziile – pe care toti sexologii ne indeamna sa le spunem deschis partenerilor – intarzie.

Şi dacă ar fi să fim complet sinceri fie doar cu noi înşine am recunoaşte că nici măcar nouă nu ni le dezvăluim. Însă un cadou dintr-un sex-shop, fie el cât de timid, ne poate face Crăciunul cu adevărat interesant şi îi poate transmite partenerului esenţialul – vreau să (s)experimentăm, pasiunea noastră n-are cum să fi murit.

Rezervaţi-vă o zi din cele trei de sărbătoare

Din cele trei zile plus o seară, cea de Ajun, cât ţine Crăciunul, una încercaţi să v-o faceţi cadou. Cadou de cuplu. Pentru că fără câteva ore numai şi numai pentru voi punctele rândurile de mai sus au cam fost în zadar şi este păcat, credeţi-mă, să rămânem la daruri simbolice uitate după “Mulţumesc!”. Faceţi ce trebuie să faceţi ca să existe acea zi-minune. Şi nu trăiţi cu impresia că “e doar o zi, ce poate schimba radical intimitatea noastră?”. Veţi vrea bis.

Citeste si: Draga Mos Craciun, anul asta sa ne aduci sex nebun!

 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: