Sex in locuri publice?

Daca iti place sexul in locurile publice si te excita sentimentul ca ai putea fi prins in orice secunda, iti dam cateva ponturi care sa te ajute.
  • Publicat:
Sex in locuri publice?
Sex in locuri publice?

Daca iti place sexul in locurile publice si te excita sentimentul ca ai putea fi prinsa in orice secunda, urmatoarele ponturi sunt exact ceea ce-ti lipsea.

Cabina de proba
Foarte putine persoane indraznesc sa faca sex in locuri publice, cu atat mai putin sa mearga si mai departe si sa isi provoace partenerul in locuri foarte indraznete. Cabina de proba este un asemenea loc, indiferent ca e intr-un magazin cu “trafic greu” sau intr-unul mai intim. Pentru asta ar trebui sa te asiguri ca locul este inchis pana la podea, pentru ca cineva ar putea sa isi dea seama ce se petrece judecand dupa pozitia picioarelor voastre!

La locul de munca
Acest comportament foarte neprofesional te-ar putea costa chiar jobul. In cazul in care frica este mai mare decat emotia, poate ar fi mai bine sa stai cuminte. Dar daca dorinta este cea care primeaza, o aventura salbatica cu siguranta iti va condimenta programul plictisitor. Dar ai grija ca spatiul sa fie mai dosit, iar voi nu va manifestati prea galagios.

In parc
Aveti posibilitatea sa va bucurati de unele pozitii obraznice la orele tarzii din vara chiar in parc, dar pentru asta trebuie sa porti o fusta. Dupa ce gasiti o banca pe gustul vostru, desfa-i pantalonii discret si aseaza-te in bratele iubitului tau astfel incat fusta sa acopere activitatea pe care o desfasurati. Leagana-te incet si nu te sfii de prezenta trecatorilor, ei nici nu banuiesc ce se intampla daca stiti sa fiti discreti!

Cand sunteti in vizita
Daca sunteti foarte indrazneti si obraznici, puteti face sex in apartamentul unui prieten, cunostinta sau chiar al parintilor. Cele mai mari sanse le aveti in timpul reuniunilor, sarbatorilor, aniversarilor si alte evenimente care implica mai multe persoane, pentru ca numai asa puteti scapa amandoi fara sa va observe nimeni absenta. Sentimentul ca puteti fi prinsi in orice secunda va creste dorinta erotica.

In piscina
Puteti face sex foarte bine si in piscina daca sunteti discreti. Tu te poti sprijini de marginea piscinei, iar partenerul tau nu trebuie decat sa renunte la slip. La fel puteti proceda si vara la mare.

La cinema
In cazul in care sala de cinema este destul de goala, iar celelalte persoane sunt suficient de departe, puteti sa faceti sex in timpul filmului. Avand in vedere ca restul spectatorilor vor fi absorbiti de film, voi va puteti incinge mai intai mangaindu-va reciproc. Ar trebui sa faceti acest lucru pe ultimul rand de scaune si departe de celelalte persoane pentru ca puteti fi observati si sigur nu vrei sa intri in situatii incomode.

Cuplurile obraznice isi pot face sex oral, iar cele si mai indraznete ar putea merge chiar mai departe. Bucurati-va ca aceasta aventura de neuitat, dar aveti grija sa indepartati toate urmele de la locul faptei.

Tu ce parere ai despre sexul in locurile publice?
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Sexul e plin de mituri. Afla-le!
Sexul e plin de mituri. Afla-le!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân