Sex de dragul sexului: reguli pentru femei!

Dacă tocmai ai ieşit dintr-o relaţie de lungă durată şi n-ai chef de alta, n-ai timp din cauza carierei sau pur şi simplu ai întâlnit pe cineva care-ţi încinge partea inferioară a corpului, dar te lasă rece în partea superioară, o relaţie pur sexuală poate fi exact ce ţi-ar recomanda un terapeut.
  • Publicat:
Sex de dragul sexului: reguli pentru femei!

Dacă tocmai ai ieşit dintr-o relaţie de lungă durată şi n-ai chef de alta, n-ai timp din cauza carierei sau pur şi simplu ai întâlnit pe cineva care-ţi încinge partea inferioară a corpului, dar te lasă rece în partea superioară, o relaţie pur sexuală poate fi exact ce ţi-ar recomanda un terapeut.

Bărbaţii fac asta de când se ştiu! Şi multe fete cu un libido aprins şi o atitudine sănătoasă faţă de dragoste sunt în stare azi să separe sexul de iubire.

Dacă aşa simţi, dă-i drumul! Însă fii atentă nu numai la sănătatea sexuală şi siguranţa personală, dar şi la integritatea emoţională. Faptul că nu v-aţi făcut nici un fel de promisiuni de monogamie nu înseamnă că trebuie să vă comportaţi urât unul cu celălalt.

Dacă ai de gând să te arunci într-o astfel de relaţie, iată câteva reguli pe care să le urmezi:

  • Nu te simţi vinovată. Dacă te încearcă fie şi cea mai mică urmă de vinovăţie, atunci legăturile exclusiv sexuale nu sunt pentru tine. Cei care au relaţii strict sexuale se explorează unul pe celălalt, ceea ce este în regulă, atâta timp cât asta îşi doresc.
  • Fă-o din motive întemeiate. Sexul de dragul sexului te poate face să te simţi sexy, dorită, dar nu specială şi iubită. Dacă faci asta numai pentru îmbrăţişarea de la sfârşit, nu te mai păcăli. Relaţiile voluptoase au ca scop pura plăcere. Aşadar, nu te culca cu cineva în speranţa că se va îndrăgosti, sau invers.
  • Lasă inhibiţiile. Multe femei descoperă că sunt mult mai puţin inhibate cu un bărbat de care nu le pasă. În fond, ce contează dacă el îşi închipuie că eşti grasă sau că ai gusturi ciudate?
  • Fiţi cinstiţi unul cu celălalt. Spune-i de la început că vrei sex, nu o relaţie complicată. Dacă simţi că te îndrăgosteşti, spune-i-o! Poate că simte şi el acelaşi lucru. Dacă nu, nu mai ieşi cu el – poţi găsi altul în 3 minute. Oricât de minunat ar fi sexul, nu merită să-ţi frângă inima.
  • Fiţi drăguţi unul cu celălalt. Are un corp care-ţi ridică libidoul numai când îl priveşti? Spune-i-o. Complimentele nu te angajează cu nimic.
  • Alege-ţi partenerul cu grijă. Dacă ai chef de sex şi nu găseşti pe nimeni potrivit, mai bine renunţă. Alege doar oameni care îţi plac şi care te fac să ai o părere bună despre tine. Soţii şi prietenii altora sunt tabu. Şi nici prietenii prietenilor nu sunt cei mai indicaţi. Doar dacă nu te deranjează bârfa.

Femeile nu trebuie să se pună în situaţii riscante. Fii extrem de atentă şi ascultă-ţi instinctul! Dacă ţi se pare ceva în neregulă, n-o face. Mai bine îl duci la tine (dacă ai o colegă de apartament în camera de-alături) decât să mergi la el. Dacă l-ai văzut de câteva ori şi ai încredere să mergi la el acasă, lasă totuşi adresa şi numărul lui de telefon cuiva de încredere.

Sursa: Hot Sex, Ghidul complet

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân