Secretele femeilor care iubesc sexul

De obicei, femeile găsesc greu parteneri cu care sunt compatibile din punctul de vedere sexual. Tot la fel de multe nu îşi acceptă bucuria de a întreţine relaţii sexuale frecvent, din “n” motive complicate de ordin social, psihologic sau cultural.
  • Publicat:
Secretele femeilor care iubesc sexul

De obicei, femeile găsesc greu parteneri cu care sunt compatibile din punctul de vedere sexual. Tot la fel de multe nu îşi acceptă bucuria de a întreţine relaţii sexuale frecvent, din “n” motive complicate de ordin social, psihologic sau cultural.

Însă, există femei care iubesc sexul şi îi acordă nu numai o importanţă declarativă, ci şi tot timpul lor liber şi extrem de preţios.

Aceste femei au parte de mai mult sex decât majoritatea, dar şi de mai multă pasiune din partea bărbaţilor.

Chiar dacă nu sunt foarte excitate, aleg mai degrabă un „DA” revigorant decât un „NU” cu efecte negative pe termen lung.

Dacă sunt obosite, fac tot ce le stă în putinţă pentru a se relaxa, iar dacă au o durere de cap, vor opta mereu pentru un orgasm care să le scape de ea.

Cel mai probabil, acum vă întrebaţi cum reuşesc aceste femei o astfel de performanţă? Am scormonit în vieţile lor şi am descoperit câteva secrete ale acestor femei fericite:

1. Puterea gândului – femeile care iubesc sexul, iubesc să se şi gândească la el

Aceste femei nu îşi inhibă gândurile sexuale, nu le cenzurează, din contră le încurajează, fără să se simtă vinovate chiar şi atunci când fanteziile lor sunt prea perverse.

Aşadar, pentru că sexul este atât de des în mintea lor, iar creierul este cunoscut ca cel mai important organ sexual, e mult mai uşor pentru corpurile lor să spună „DA” relaţiilor sexuale.

2. Jocul cu starea de spirit

Orice emoţie – fie negativă, fie pozitivă – poate fi transformată într-un catalizator pentru pasiune dacă vă conectaţi la puterea sentimentului într-un mod erotic.

Femeile care iubesc sexul nu au nevoie de flori, de o baie cu spumă sau de un masaj pentru a avea libidou – ele iau orice stare de spirit în care trăiesc şi o întorc în avantajul lor.

Rezultatul: o partidă de sex pe cinste şi o căsnicie fericită.

3. Se iartă, sunt indulgente cu ele însele, conştiente că auto-indulgenţa nu este un păcat

Dacă nu eşti încântată de pielea ta mătăsoasă, dacă nu chiuleşti niciodată de la programul de muncă, dacă nu uiţi din când în când de responsabilităţi, dacă nu te poţi bucura de o după-amiază de primăvară, nu te vei putea bucura niciodată de o partidă de sex.

Femeile care iubesc sunt femeile care repsiră profund mireasma florilor…

4. Sunt conştiente de corpul lor, într-un mod pozitiv

Aceste femei nu sunt neapărat femei foarte frumoase – nu au măsurile perfecte, nici ochii cei mai migdalaţi sau buzele cele mai focoase, dar îşi iubesc trupul. Tot ele ştiu să îşi folosească corpurile pentru a se excita pe sine şi pe cei cu care îşi împart viaţa.

5. Nu se opresc niciodată din a observa bărbaţii din jur

Femeile care au învăţat să trăiască sănătos merg pe deviza “Sunt căsătorită, nu am murit”. Le plac bărbaţii, îi apreciază, flirtează, se lasă admirate… Devin soţii, nu călugăriţe.

6. Au standarde ridicate

O femeie care ştie să iubească, va avea întotdeauna standarde foarte ridicate – pentru ele însele şi pentru partenerii lor.

Au pretenţia ca aceştia să fie amanţi buni, să nu mimeze orgasmul, să fie plini de viaţă şi autentici, aşa cum sunt şi ele…
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mituri despre masturbare
Mituri despre masturbare
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”