Reînnoieşte-ţi colecţia de lenjerie intimă pentru un nou suflu în dormitor!

S-o fi aşternut ea toamna calendaristică de o lună deja, însă vrem să credem că în dormitor este în continuare vară. La fel distracţie, voie bună şi multă, multă pasiune. Şi cum altfel dacă nu cu ajutorul unui mic stimulent?
  • Publicat:
Reînnoieşte-ţi colecţia de lenjerie intimă pentru un nou suflu în dormitor!
Cuprins
  1.  
  2.  

S-o fi aşternut ea toamna calendaristică de o lună deja, însă vrem să credem că în dormitor este în continuare  vară. La fel distracţie, voie bună şi multă, multă pasiune. Şi cum altfel dacă nu cu ajutorul unui mic stimulent?

Noua colecţie Victoria’s Secret dezvăluie nuanţe fierbinţi de roşu, roz şi violet, dantele şi satin, tăieturi îndrăzneţe şi accent pe push up. Pentru un impuls sexual, stimulaţi-vă iubitul cu ajutorul unui nou set de lengerie intimă! Cu toate ştim că nici unul nu rezistă unei astfel de surprize.

Căutaţi în magazine lenjerie în culori vii, aprinse şi lipsite de transparenţă. Asta pentru că bărbaţilor le place să descopere singuri şi nu să li se ofere pe tavă.

Inspiraţi-vă din colecţia VS!






Citeşte şi:Penelope Cruz are o soră HOT! Mónica Cruz, provocatoare în lenjerie sexy

Sutien confecţionat din aur şi placat cu diamante. Susţine sânii mai bine decât unul normal?

Ce sexy a pozat la doar 18 ani! Cine e superba vedetă?

 

 


 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân