Mimarea orgasmului – cum treceţi peste acest obstacol?

Faptul că orice femeie a mimat sau va mima cel puţin o dată în viaţă un orgasm este un lucru demonstrat.
  • Publicat:
Mimarea orgasmului - cum treceţi peste acest obstacol?

Un orgasm mimat nu este un capăt de ţară, am putea spune, iar o femeie care mimează când şi când nu are de ce să-şi facă probleme. Bine, bine, dar ce este de făcut în cazul în care orgasmul vine exclusiv teatral, iar plăcerea pe care femeile ar trebui să  o simtă este doar legendă?

Faptul că orice femeie a mimat sau va mima cel puţin o dată în viaţă un orgasm este un lucru demonstrat. Femeile nu se lubrifiază uşor în orice moment al lunii, apoi nu au disponibilitatea necesară mereu pentru a se lăsa duse de valul plăcerii şi, în plus, dacă nu sunt stimulate într-un anume ritm, cu anumită forţă şi într-un punct specific, îşi pot lua la revedere de la marele O.

Multe dintre ele se simt stânjenite de această slăbiciune şi, pentru a o acoperi, simulează. Partenerul este astfel mulţumit, va rămâne cu impresia că a fost un zeu al sexului, iar relaţia merge înainte.

Orgasme  multiple sau… false?

Trăim vremuri în care, să recunoaştem, sexul nu mai este o chestiune intimă. Dimensiunile organelor care produc plăcere sunt măsurate public, iar cei ce nu ating standardele rămân pe vecie cu frustrări. Orgasmul, aşa cum era cunoscut cu câţiva ani în urmă nu mai este trendy, căci orgasmele multiple sunt acum mult mai interesante.

Sub această presiune, devenită deja socială, o femeie care nu reuşeşte decât cu chiu, cu vai, să aibă un simplu orgasm, ce poate face pentru a impresiona şi nu descuraja bărbatul cu care a ajuns în intimitate? Să mimeze!

Nu tot ce apare la tv e real

Din pricina mediatizării excesive a sexului în cele mai murdare forme ale sale, multe femei – probabil mai sensibile şi care au nevoie de mai mult stimulare din partea partenerilor – încep să se simtă nişte ciudate. Aşa că ajung să-şi ascundă problema, crezând că este ceva în neregulă cu corpul lor şi nedorind să-şi nemulţumească partenerul. Abordarea este total greşită, întrucât anorgasmia este un lucru normal în rândul femeilor din întreaga lume.

Desigur, nu ne referim la starurile porno sau la starletele care au devenit cunoscute după ce au fost protagnistele unor înregistrări sexy.  O femeie care are o viaţă normală are fluctuaţii hormonale lunare, are o activitate zilnică ce o oboseşte uneori foarte mult, are emoţii şi trăiri care diferă de la o zi la alta şi care îi influenţează şi viaţa intimă.

Şi nu, pofta de multe ori nu vine mâncând, aşa că atunci când oboseala, tristeţea, îngrijorările de peste zi se înghesuie cu toate în inima ei la sfârşitul zilei, rar îşi mai poate face loc şi orgasmul.

Ce poate face un bărbat a cărui iubită mimează orgasmul?

Ei bine, să lase mândria la o parte şi să aprecieze răsfăţul, mângâierile şi sărutările care, cel mai adesea sunt sincere. Să comunice mai mult cu partenera pentru a înţelege mai bine ce îi place şi ce ar trebui să facă, unde ar trebui să o atingă şi cum. Să aibă răbdare şi să aştepte zile, săptămâni şi luni până când tot acest exerciţiu va da roade şi parterea lui va simţi cu adevărat un orgasm.

În plus, să-şi amintească şi că pentru o femeie satisfacţia unui act sexual nu vine neapărat din orgasmul pe care îl are. Multe femei se simt bine şi fără orgasm în anumite momente, deoarece ele vor doar apropiere, iubire, contact fizic.
În realitate, o femeie nu se simte frustrată dacă nu are orgasm de fiecare dată. Amintiţi-vă că sexul sălbatic este, de cele mai multe ori, apanajul actorilor din filmele pentru adulţi, iar realitatea este cu totul alta.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”