Masajul erotic la tine acasă. Învaţă tehnica şi condimentează-ţi relaţia pentru o noapte incendiară!

Eşti în căutarea unei metode prin care să restabileşti legătura sexual cumva pierdută cu partenerul? Încearcă să-u faci un masaj simplu, dar extrem de senzual, prin care îi poţi aprinde imaginaţia şi prin care vă puteţi bucura amândoi de un act sexual ca la carte.
  • Publicat:
Masajul erotic la tine acasă. Învaţă tehnica şi condimentează-ţi relaţia pentru o noapte incendiară!

Eşti în căutarea unei metode prin care să restabileşti legătura sexuală cumva pierdută cu partenerul? Încearcă să-i faci un masaj simplu, dar extrem de senzual, prin care îi poţi aprinde imaginaţia şi prin care vă puteţi bucura amândoi de un act sexual ca la carte.

Foarte des în rândul cuplurilor se întâmplă ca preludiul să fie mult prea scurt, dacă nu chiar inexistent, aceştia sărind direct în acţiune, din lipsă de timp, chef sau din diferite motive.

Acest lucru nu face decât să strice tot momentul pentru că neexistând momentele de tandreţe, atingerile sau săruturile pasionale, actul sexual va fi un simplu act mecanic, executat din obligaţie mai mult decât din plăcere, iar partenerii nu se vor mai simţi la fel de apropiaţi, drept urmare trebuie lucrat mai mult pentru obţinerea unui orgasm.

O metodă simplă prin care vă puteţi redescoperi sexualitatea este masajul erotic, care nu este dedicat exclusiv profesionistelor, ci poate fi învăţat, cu puţină atenţie, de toate doritoarele.

Aşadar, pasul 1 în tainele masajului constă în asigurarea unui spaţiu confortabil de desfăşurare.

Un loc perfect pentru masajul ideal este patul conjugal, neapărat unul confortabil, spaţios şi care să nu… scârţâie. În niciun caz nu aţi vrea să vă giugiuliţi într-un pat cu apă care se mişcă tot timpul, nu-i aşa? Pentru confort maxim şi rezultate eficiente, rugaţi-vă partenerul să se întindă pe cearşafuri din bumbac, care nu alunecă, şi să-şi aşeze perne confortabile în zona gâtului, genunchilor şi a gleznelor.

Pasul 2: desfă sticluţa cu ulei

Pe lângă faptul că îţi catifelează mâinile şi le încălzeşte, uleiul pentru masaj reduce frecarea şi uşurează alunecarea mâinilor pe suprafaţa corpului. „Uleiurile parfumate pot avea chiar efect afrodisiac, însă ţine la distanţă aromele de patchouli care sunt destul de supărătoare”, ne sfătuieşte Steve Capellini, maseur profesionist şi autor al cărţii „Masaj pentru începători”. Poţi opta şi pentru uleiul de iasomie, pe care îl poţi încălzi puţin în prealabil ţinând sticluţa într-un recipient cu apă fierbinte.

Pasul 3: creează o atmosferă Zen

Prindeţi părul în coadă şi îmbracă-te sexi, dar lejer, astfel încât amândoi să vă simţiţi bine iar atenţia să nu vă fie distrasă de mărunţişuri. De asemenea, acoperă corpul partenerului cu cearşafuri, pentru a evita senzaţia de frig,  dar lasă descoperite zonele care urmează a fi masate. O muzică în surdină şi totul este Zen, perfect pentru pasul 4.

Pasul 4 care te îndeamnă să îţi alegi un punct asupra căruia să te concentrezi

Presată de timp? Decât să faci în lene sau în grabă un masaj all-over-the-body, alege să te concentrezi doar pe o anumită zonă a corpului (spate, picioare) sau, şi mai simplu, întreabă-l unde i-ar plăcea să fie masat.

Pasul 5: pune mâinile la treabă

Pentru un masaj perfect, trebuie să înveţi cele 4 mişcări de bază, şi anume:

  • Compresia – o mişcare lejeră ce constă în rotirea palmelor, poziţionate una peste alta, pe zona dureroasă
  • Lovirea uşoară – presupune mişcări lungi şi blânde pe zone mari (spate, coapse), dar şi pe zone mai mici (gâtul sau vârfurile picioarelor). Trebuie doar să ţii degetele mari apropiate iar palmele să fie paralele cu zona masată.
  • Frământarea – constă în strângerea zonei pe care se lucrează, păstrându-se contactul permanent cu pielea. Este recomandată pentru zonele unde sunt situate marile grupe de muschi, precum bicepţii, fesele şi coapsele.
  • Frecarea – se face fără ulei şi are scopul de a detensiona muşchii încordaţi din zona umerilor, tălpilor sau a mâinilor.

Ultimul pas: uită tot ce am spus până acum,  concentrează-te pe ceea ce simţi!

Masajul erotic nu înseamnă perfecţiune, aşa că nu-ţi mai face atâtea gânduri. Încearcă să trăieşti clipa. Felul în care tu îl atingi pe partener contează mult mai mult decât tehnica în sine. Masajul înseamnă să fii ancorată emoţional şi fizic în acel moment, să observi reacţiile partenerului, să comunicaţi, să aflaţi ce vă place unul altuia în materie de atingeri intime.

Gândeşte-te că masajul este o formă de artă – arta sexului fără penetrare. Nu-i aşa că sună incitant?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân