Invata sa faci primul pas!

  • Publicat:
Invata sa faci primul pas!
Invata sa faci primul pas!

Prima regula pentru a agata un barbat este sa fii constienta ca, fiind femeie, ai un atuu. Daca ai un bust generos, te poti numi fericita. Insa, exista si alte avantaje de care te poti folosi pentru a da gata un tip. Parul e foarte important, asa ca daca miroase foarte bine, poti fi sigura ca va avea efect asupra celui pecare ai pus ochii. Pentru el, desi nu te cunoaste, faptul ca mirosi mai bine decat prietenii cu care isi petrece timpul, il va face sa creada ca a dat lovitura. Deci, impresiile olfactive si vizuale sunt foarte importante, si trebuie sa lucrezi la ele, in asa fel incat sa te ajute in ce ti-ai propus.

A doua regula este sa ai intotdeauna ceva de spus. Daca vrei sa abordezi un tip, trebuie sa ai ceva spiritual si interesant de spus, nu doar sa te bagi in seama. Poti sa-i spui ca ai facut un pariu cu prietenii tai, si ca ai nevoie de o opinie dezinteresata. Barbatilor le place foarte mult sa-si dea cu parerea, asa ca va fi incantat sa dezvolte subiectul.

A treia regula este sa iti alegi foarte clar locatia. Barurile sunt un loc bun de gasit tipi interesanti, dar trebuie sa fii atenta, pentru ca de multe ori sunt pusi pe glumite si aventuri. Daca totusi vezi un tip care te atrage, e bine sa stii ca un bar iti ofera destule posibilitati. De exemplu, poti sa urmaresti momentul in care merge sa-si ia o bautura de la bar, si sa te strecori langa el, „accidental”. De asemenea, in multe baruri, se poate dansa. Daca esti mai indrazneata, mergi si invita-l. Bineinteles, inainte, asigura-te ca nu a venit insotit.

Pastreaza o doza de mister. Daca stii ca sunt sanse mari sa il revezi in clubul/barul/discoteca pe care il/o frecventezi, nu ii da numarul de telefon inca. Cu siguranta, data viitoare cand va veti intalni, va veni el sa ti-l ceara. Tu nu trebuie decat sa ii trezesti interesul. Barbatii apreciaza mult femeile care stiu ce vor si care stiu cum sa obtina ceea ce vor.

 

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Be the perfect girlfriend!
Be the perfect girlfriend!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”