Idei „anti-rutina” in dormitor

Se intampla sa intampini din cand in cand perioade de rutina in viata sexuala.
  • Publicat:
Idei
Idei "anti-rutina" in dormitor

Se intampla sa intampini din cand in cand perioade de rutina in viata sexuala. Dar vine si momentul pentru a condimenta putin situatia din dormitor. Cand esti stresata, mereu in criza de timp si sexul este printre ultimele lucruri la care te gandesti, o schimbare a scenariului sau a decorului poate face minuni. Avem si cateva idei…

Singuri acasa

Trebuie sa ajungi acasa mai devreme ca sa ai timpul necesar pentru pregatiri. Pasul urmator este sa inchizi toate telefoanele, luminile si sa te asiguri ca nu veti fi deranjati. Daca aveti copii, trimite-i la bunici sau angajeaza o bona cu care stea timp de o zi.   Stinge toate luminile din casa si aprinde mici lumanari parfumate. Formeaza cu acestea un traseu de la intrare si pana in camera in care tu te afli. Dezbraca-te si lasa-ti si hainele pe drum, incepand de la intrare si nu uita ca acestea trebuie sa fie cat se poate de sexy. Surpriza va fi cu atat mai mare cu cat va intra pe usa si va observa “urmele” pe care le-ai lasat si care duc spre dormitor.

Foarte important!
Ai grija sa nu iti lasi vreo piesa vestimentara prin preajma unei lumanari aprinse! Sigur vrei ca atmosfera sa se incinga, dar nici chiar asa…

Plus: Vei avea timpul necesar pentru a te pregati, iar asteptarea va fi un afrodiziac excelent pentru tine, in timp ce pentru el surpriza va fi de proportii.

Minus: Daca ramane blocat in trafic sau este nevoit sa ramana cateva ore peste program, probabil ca vei “intepeni” in pat, in pozitia sexy pe care ai adoptat-o (ai inchis toate telefoanele, ai uitat?).

Nu deranjati!

Te-ai plictisit de sex in dormitor, sub dus sau pe canapea? Daca ai “consumat” toate posibilitatile pe care le ofera casa ta in ceea ce priveste sexul si te enerveaza ca de fiecare data trebuie sa sune telefonul, o camera la un hotel poate fi solutia.
 
Instructiuni:

Rezerva o camera la un hotel si trimite-i iubitului tau o invitatie cu adresa hotelului. Comanda sampanie si bucura-te de libertatea de a fi singura, departe de toate grijile si de lucururile care ar fi putut sa iti distraga atentia. Nu este nevoie sa alegi un hotel foarte departe de casa, dar ideal ar fi sa fie intr-o zona a orasului in care nu ai mai fost.

Plus:
Departe de locul vostru obisnuit, de zgomot si de vecini, te poti abandona in voie placerii. Noutatea va fi un bun afrodiziac pentru amandoi.

Minus:
Este necesara putina organizare. Poate fi destul de costisitor.

Cand nici nu se asteapta. Sexul “programat” nu numai ca este total neatragator, dar la un moment dat parca nici nu-ti vine sa-l mai programezi… In aceasta situatie se afla persoanele foarte ocupate, care isi petrec mult timp la birou si abia reusesc sa isi strecoare in “agenda” si o partida de sex. Si in afara de lipsa timpului, odata cu trecerea timpului dispar si acele lucruri amuzante care se intamplau la inceput, cum ar fi sa va strecurati in colturi mai intunecoase si va bucurati de mangaieri si saruturi fara sa va pese cine va vede. Poti obtine chiar si acum acea spontaneitate. Surprinde-l cand se asteapta cel mai putin. Cu siguranta nu se va plange.   

Va pregatiti sa mergeti la petrecerea unor prieteni… Furiseaza-te cand este in baie si se pregateste de plecare, surprinzandu-l cu o partida de sex rapida. Gandul ca aveti atat de putin timp si ca puteti intarzia, poate fi un excelent afrodiziac.
    
Plus: Elementul surpriza, timpul limitat si riscul incitant ca puteti intarzia, pot produce artificii.

Minus:
Evident ca placerea zboara pe fereastra daca unul dintre voi chiar se uita tot timpul la ceas…

Jocuri de noroc. Acest joculet “de noroc” este amuzant mai ales pentru ca nu pierde numeni. Este necesara doar putina imaginatie. Prin intermediul lui veti reusi sa va cunoasteti si mai bine si sa descoperiti care sunt atingerile care va fac placere.

Ai nevoie de cateva bucatele de hartie. Pe unele scrieti parti ale corpului (maini, picioare, coapse, gat, buze, etc.) iar pe celelalte ceea ce ai vrea sa ti se faca in zonele respective (a saruta, a atinge, a musca, etc). Biletelele pentru cele doua categorii le amestecati in doua recipiente si extrageti fiecare, pe rand, un biletel pentru o actiune si unul pentru o zona a corpului. Regula de baza este aceea ca in timpul jocului sa nu vorbiti, fiecare dintre voi va face ceea ce a extras. Nu trebuie sa-i spui iubitului ce vei face, imediat dupa ce ai extras ceva. Lasa-l sa astepte cu nerabdare si curiozitate ceea ce va urma.

Plus: Veti descoperi noi moduri de a va atinge si satisface unul pe celalalt, moduri pe care poate nu ati avut curajul sau imaginatia sa le incercati pana acum.

Minus: Este posibil sa iti cada de mai multe ori aceeasi combinatie, dar asta nu este neaparat ceva rau…
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir - Redactor
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ...
citește mai mult
Junk food rimeaza cu bad boys
Junk food rimeaza cu bad boys
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân