Fun sex facts

Sexul a fost, este şi va fi întotdeauna un subiect tabu, un lucru făcut după perdea, ferit de ochii curioşi ai celorlalţi. Însă era internetului dovedeşte setea de informaţie şi de preocupare constantă faţă de acest tărâm de nepătruns al sexualităţii.
  • Publicat:
Fun sex facts

Sexul a fost, este şi va fi întotdeauna un subiect tabu, un lucru făcut după perdea, ferit de ochii curioşi ai celorlalţi. Însă era internetului dovedeşte setea de informaţie şi de preocupare constantă faţă de acest tărâm de nepătruns al sexualităţii.

Iată câteva lucruri interesante şi amuzante despre sex:

1. Masculii lilieci au cea mai mare rată a homosexualităţii dintre toate mamiferele.

2. Pentru fiecare pagină web „normală” există 5 pagini cu conţinut pornografic.

3. Cuplurile de şobolani pot face sex de aproape 20 de ori pe zi.

4. Durata medie de viaţă a unui prezervativ, de la producere la folosire, este de maximum 2 ani.

5. Femeile care citesc romane de dragoste fac sex mai des de 2 ori mai des decât cele care nu citesc astfel de cărţi.

6. Cu cât mai mult sex, cu atât mai bine! O oră de sex te poate scăpa de 360 de calorii.

7. La un moment dat a existat brandul de prezervative numit Ramses, denumit astfel după faraonul Ramses II, care a avut peste…160 de copii.

8. Există o fobie numită ithyphalophobia, care constă în frică exagerată de a vedea, a gândi sau a avea penisul în erecţie.

9. Primul cuplu care a putut fi văzut de lumea întreagă în aşternuturi, la ore de maximă audienţă, a fost…Fred şi Wilma Flinstone, celebrul cuplu preistoric din desenele animate Familia Flinstone.

10. Ştiai că a fost inventată rochia care devine transparentă pe măsură ce îţi vine cheful să faci sex? Această invenţie inedită are încorporat un sistem de măsurare a ritmului cardiac, care atunci când creşte rapid transmite un impuls către centrul de comandă şi astfel corpul devine din ce în ce mai vizibil, datorită transparenţei crescute a materialului.

11. Erecţia matinală a bărbaţilor poartă, de fapt, denumirea de tumescenţă peniană nocturnă  şi face parte din ciclul de somn normal al acestora. Aceasta apare de regulă în timpul ciclului REM, atunci când bărbaţii visează. Durata medie de somn pentru bărbaţii între 13-79 de ani include 90 de minute de erecţie, deci cam 20% din durata totală a somnului.

12. Cine are prea mult chef de sex şi n-are ce face cu el, să consume extract de lemn dulce. Acesta are numeroase întrebuinţări medicinale, însă cel mai puţin obişnuită este cea care constă în administrarea de lemn dulce pentru a scădea libidoul, atunci când există astfel de probleme.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”