Fii increzatoare in tine cand faci sex

Increderea in sine este un atu foarte important atunci cand vine vorba de satisfactia sexuala. Ea are un efect foarte sexy si convingator.
  • Publicat:
Fii increzatoare in tine cand faci sex
Fii increzatoare in tine cand faci sex

Increderea in sine este un atu foarte important atunci cand vine vorba de satisfactia sexuala. Ea are un efect foarte sexy si convingator. Daca nu crezi, probeaza! Si cum Ziua Indragostitilor se apropie, nici nu se putea sa ai o ocazie mai buna…

Multe femei nu sunt suficient de increzatoare cand ajung in dormitor din cauza ca isi fac prea multe griji. Iar aceste preocupari constante sunt o cauza comuna pentru insatisfactia vietii sexuale. In plus, cauzeaza si multe frustrari.

Prea multe griji pentru felul in care arati
Noi, femeile, ne ingrijoram cateodata prea mult in legatura cu aspectul nostru. Ne straduim sa aratam cat mai atragator, cat mai perfect.

Si ne dorim, de asemenea, sau cu atat mai mult, sa ne satisfacem partenerii. Nu e nimic rau in asta – atat  timp cat acest lucru nu ne complica viata prea mult.

Dar uneori pur si simplu nu ar trebuie sa ne pese. Nu ar fi chiar neobisnuit daca partenerul ti-ar spune ca sanii tai nu sunt chiar cei mai frumosi pe care i-a vazut.

Ba s-ar putea sa aiba si cateva comentarii legate de corpul tau. Si da, poate ca ar trebuie sa se abtina de la ele. Dar, pana la urma, aceste lucruri nu au o importanta prea mare. Nu crezi?

De ce? Pentru ca important este faptul ca el deja ti-a acceptat toate aceste imperfectiuni. Daca esti in pat cu el, inseamna ca trebuie sa existe si o motivatie pentru acest lucru. Esti acolo, pentru ca el vrea ca tu sa fii acolo.

Cand vei inceta sa-ti faci griji in privinta aspectului tau, vei descoperi ca iti este mult mai usor sa te relaxezi. Astfel, si sexualitatea pe care o vei emana va fi mai profunda, mai directa… Si, de cele mai ori, acest lucru poate conta chiar mai mult pentru partenerul tau decat un corp perfect.

Prea multe griji privind performanta ta
In afara de aspect, o femeie vrea, bineinteles, sa exceleze in ceea ce priveste abilitatile ei sexuale. Femeia, in general, trebuie sa fie buna la toate.

Nu excludem posibilitatea ca partenerul tau sa fi fost mult mai satisfacut de o alta persoana. Dar, pana la urma, el este acum in pat cu tine, te doreste, si asta-i singurul lucru care conteaza. Sa va simtiti bine impreuna, asta ar trebui sa fie singura ta preocupare.

O atitudine naturala, increzatoare nu presupune talent de actrita din filmele porno. Este de ajuns sa fii relaxata si sa vizualizezi sexualitatea ca pe ceva placut, nu ca pe o performanta pe care trebuie sa o sustii. In seara de Sfantul Valentin arunca odata cu hainele toate inhibitiile si grijile si-ti garantam ca vei avea o noapte de neuitat!

Tu cum reusesti sa ai incredere in tine?

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”